Horoskopet Mujore Falas

Lexoni horoskopin tuaj mujor falas. Merrni një parashikim astrologjie për të ditur nëse yjet tuaj do të jenë me fat për ju këtë muaj.

Horoskopi mujor i Dashi

Spiritualiteti juaj është në fokus që në fillim të këtij muaji, kur Mërkuri kalon në zonën më shpirtërore të grafikut tuaj të lindjes së lindjes më 2 mars. Kjo lëvizje merr jehonë me forcë kur Saturni gjithashtu arrin këtu në 7 Mars. Ju kërkohet të punoni për dhuratat tuaja shpirtërore, sado skeptik që të jeni. Ju nuk duhet të injoroni vetë shkëndijën tuaj hyjnore; Rritja e përvojave psikike ose paranormale ka të ngjarë ta çojë këtë mesazh në shtëpi. Më pak se një orë para lëvizjes së Saturnit më 7 mars, një Hënë e Plotë e hidhur sjell shërim për të gjitha dhimbjet që keni përjetuar në vitet e fundit. Ju mund të përjetoni një përparim në shëndetin tuaj mendor, duke ju mundësuar të ecni përsëri përpara. Kini kujdes për shpenzimet e tepërta pasi Venusi të zhvendoset në zonën e parave të grafikut tuaj të lindjes së lindjes më 16 mars. Ju e dini më mirë sesa të përpiqeni të blini dashurinë ose dashurinë e dikujt, por tundimi do të jetë i fortë. Prisni një rritje të madhe në dëshirën, energjinë dhe entuziazmin tuaj nga 19 marsi kur Merkuri të arrijë në Dashi. Një ditë më vonë, Dielli ndjek shembullin në Ekuinoksin e Marsit, duke sjellë mini-vitin tuaj personal. Hëna e Re e Dashit në 21 Mars është dita më e mirë gjatë gjithë vitit për të vendosur synime madhore dhe qëllime ambicioze. Më 23 mars, Plutoni më në fund largohet nga maja e grafikut tuaj, pas më shumë se 15 vitesh sfidash dhe rritjeje në karrierën tuaj. Përafërsisht për 20 vitet e ardhshme, ky planet që përcakton epokën do t'ju kërkojë të kërkoni për kuptimin në jetën tuaj shoqërore dhe instinktet tuaja humanitare. Për momentin, megjithatë, ju e përfundoni marsin me një vendosmëri të re në jetën tuaj shtëpiake dhe familjare, ndërsa sundimtari juaj, Marsi, shkon në fund të grafikut tuaj dhe ju kërkon të përqendroheni në themelet tuaja.

Horoskopi Mujor i Demi

Gjetja e fisit tuaj ka të ngjarë të jetë një fokus i rëndësishëm për ju këtë muaj, duke filluar nga 2 marsi kur Merkuri arrin në zonën e miqësisë së grafikut tuaj të lindjes. Kur Saturni ndryshon shenja më 7 mars dhe arrin këtu, mendoni me kujdes nëse njerëzit përreth jush rezonojnë vërtet me dridhjet tuaja. Më pak se një orë para lëvizjes së Saturnit në datën 7, Hëna e Plotë shkëlqen nga zona e gëzimit të grafikut tuaj, duke ju kujtuar se jeta është krijuar për të jetuar plotësisht. Mundohuni ta përdorni këtë energji për t'i dhënë përparësi çdo gjëje që e bën zemrën tuaj të këndojë. Kur sundimtari juaj Venusi do të kalojë në Demi më 16 mars, zemra juaj do të hapet dhe romanca është një mundësi e sigurt, edhe nëse jeni aktualisht beqar. Kini kujdes me privatësinë tuaj, megjithatë, veçanërisht kur Mërkuri ndryshon shenja më 19 mars. Të nesërmen, në ekuinoksin e marsit, Dielli kalon në zonën më të fshehtë të grafikut tuaj të lindjes. Hëna e Re këtu në 21 Mars është një mundësi e mirë për të patur gjithçka që ka qenë në ndërgjegjen tuaj kohët e fundit. Më 23 mars, Plutoni kalon në krye të tabelës tuaj për herë të parë në jetën tuaj. Ky planet i fuqishëm i ka kaluar 15 vitet e fundit duke ju ndihmuar të zhvilloni dhe rafinoni bindjet tuaja personale, por për 20 vitet e ardhshme, fokusi do të jetë në transformimin e fuqisë dhe ndikimit tuaj mbi të tjerët, kryesisht përmes karrierës suaj. Fokusi juaj i menjëhershëm ndërsa marsi po i afrohet fundit, megjithatë, ka të ngjarë të jetë në mbajtjen e një ditari shumë të zënë me ngjarje, punët, detyrat dhe përgjegjësitë. Për fat të mirë, ndryshimi i shenjave të Marsit në 25 Mars ju jep të gjithë energjinë që ju nevojitet dhe më shumë.

Horoskopi mujor i Binjakëve

Kur sundimtari juaj Mërkuri kalon në krye të grafikut tuaj më 2 mars, ju mund të përdorni të gjithë inteligjencën, sharmin dhe njohuritë tuaja shoqërore për të lënë një përshtypje fantastike në punë. Kini kujdes, megjithatë, që të mos i jepni përparësi punës në kurriz të jetës suaj shtëpiake ose familjare. Hëna e Plotë më 7 Mars është në fund të grafikut tuaj, duke sinjalizuar disa emocione të vështira rreth ekuilibrit tuaj të punës dhe jetës. Më pak se një orë pas Hënës së Plotë, Saturni, mjeshtri i detyrave, ndryshon shenjat dhe gjithashtu kalon në krye të tabelës suaj, për herë të parë që nga viti 1996. Edhe pse ky ndikim mund të sjellë përparim të madh në karrierën tuaj, fokusi i tij i vetëm mund të krijoni probleme në shtëpi, prandaj mendoni për këtë me kujdes. Afërdita kalon në pjesën më të fshehtë të grafikut tuaj të lindjes së lindjes më 16 mars, kështu që kur bëhet fjalë për dashurinë, përpiquni t'i mbani gjërat private - qëndroni larg mediave sociale! Miqësia megjithatë ka të ngjarë të jetë një temë kryesore në mes të muajit, veçanërisht kur Mërkuri të hyjë në zonën tuaj të miqësisë më 19 mars. Ndryshimi i shenjave të Diellit në ekuinoksin e marsit më 20 dhe hëna e re që pasoi në zonën tuaj të miqësisë më 21 mars tregojnë të dyja shumë ngrohtësi dhe gëzim nga kontaktet tuaja shoqërore. Më 23 mars, mund të ndjeni një peshë të ngritur nga shpatullat tuaja, ndërsa Plutoni më në fund largohet nga një nga zonat më të mbushura me ankth të grafikut tuaj, pas 15 vitesh beteje të brendshme për pushtet. Për 20 vitet e ardhshme, ky planet i fuqishëm do t'ju kërkojë të reformoni dhe transformoni gradualisht bindjet tuaja dhe filozofinë e jetës tuaj. Ndërsa marsi po i afrohet fundit, Marsi kalon në zonën tuaj të parave më 25 mars. Kjo javë e fundit e muajit është e përkryer për të filluar një biznes të ri ose për të krijuar një rrjedhë të ardhurash anësore.

Horoskopi mujor i kancerit

Mos u shqetësoni nëse ndiheni pak të humbur në fillim të këtij muaji. Mërkuri lëviz në zonën tuaj të aventurës më 2 mars, duke ju frymëzuar të udhëtoni, të mësoni ose të eksploroni - por Saturni gjithashtu mbërrin këtu më 7 mars, për herë të parë që nga viti 1996, dhe ky ndikim ju bën të mendoni për gjithçka. Më pak se një orë para lëvizjes së Saturnit në datën 7, një Hënë e Plotë shkëlqen nga një nga zonat më të ngarkuara të grafikut tuaj të lindjes. Kjo mund të jetë tregues i rraskapitjes ose mbingarkesës. Mundohuni të delegoni disa nga detyrat tuaja, ose të paktën sigurohuni që të pushoni siç duhet. Nëse jeni beqarë dhe kërkoni dashurinë, kini kujdes për ardhjen e Venusit në zonën tuaj të miqësisë më 16 mars. Mund të ndodhë që personi që po kërkoni të ketë qenë nën hundë gjatë gjithë kohës! Nga 19 marsi, fokusi zhvendoset në karrierën tuaj, pasi Mërkuri shkon në krye të tabelës suaj, i ndjekur me shpejtësi nga Dielli të nesërmen në Ekuinoksin e Marsit. Pastaj ka një Hënë të Re këtu më 21 Mars - koha ideale për të bërë plane të reja ambicioze për karrierën për vitet e ardhshme. Më 23 mars, Plutoni largohet nga shenja juaj e kundërt, ku ka krijuar luftë për pushtet në marrëdhëniet tuaja për 15 vitet e fundit. Ky është lajmi i mirë. Lajmi sfidues është se në vend të kësaj, për rreth 20 vitet e ardhshme, Plutoni do t'ju bëjë disa pyetje shumë të vështira në lidhje me intimitetin, vetëkontrollin, pasionin dhe paratë. Shtrëngoj. Ky, megjithatë, është një ndikim shumë i ngadaltë, shumë afatgjatë. Tani për tani, pasi Marsi mbërrin në Gaforre më 25 mars, ju do ta mbyllni muajin me një rritje të madhe energjie dhe vetëbesimi. Kënaquni!

Horoskopi mujor i Leos

Kaloni pak kohë në fillim të marsit duke menduar me kujdes se si e përdorni fuqinë tuaj personale. Kur Mërkuri të zhvendoset në këtë zonë të grafikut tuaj të lindjes së lindjes më 2 mars, do të jeni jashtëzakonisht bindës me të tjerët - por sigurohuni që motivet tuaja janë të mira. Një Hënë e Plotë emocionale më 7 Mars shkëlqen nga zona e vlerave të grafikut tuaj të lindjes dhe ju shtyn të mendoni nëse e keni bërë vërtet shëtitjen. Më pak se një orë më vonë, Saturni zhvendoset në një nga zonat më të mbushura me ankth të grafikut tuaj, për herë të parë që nga viti 1996; ky tranzit pyet se sa larg jeni gati të shkoni në manipulimin e të tjerëve, kështu që kjo është energji intensive dhe serioze. Mesi i muajit ndihet shumë më i lehtë, veçanërisht kur Afërdita kalon në krye të grafikut tuaj më 16 mars dhe ju ndihmon të përhapni mirësi në jetën tuaj të punës. Nga 19 marsi, kur Mërkuri kalon në zonën tuaj të aventurës, ka një theks në largimin nga zona juaj e rehatisë dhe përqafimin e gjithçkaje që jeta ka për të ofruar. Edhe ndryshimi i shenjave të Diellit në ekuinoksin e marsit më 20, i ndjekur nga hëna e re më 21, thekson këtë temë. Udhëtoni nëse mundeni, edhe nëse është vetëm në nivel lokal - fytyra të reja dhe vende të reja do ta pasurojnë jetën tuaj. Më 23 mars, Plutoni kalon në shenjën tuaj të kundërt, për herë të parë në jetën tuaj. Gjatë 20 viteve të ardhshme, do të përjetoni një transformim të madh në jetën tuaj të dashurisë dhe në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale; edhe pse kjo nuk do të jetë e lehtë, në fund do t'ju ndihmojë të doni plotësisht dhe lirshëm me gjithë qenien tuaj autentike. Për momentin, megjithatë, theksi është te reflektimi dhe kujtimet ndërsa marsi po i afrohet fundit. Marsi lëviz në zonën më reflektuese të grafikut tuaj të lindjes, kështu që një udhëtim në korsinë e kujtesës do të ndihet frymëzues dhe fuqizues.

Horoskopi mujor i Virgjëreshës

Merreni seriozisht jetën tuaj të dashurisë ndërsa marsi fillon. Mërkuri, planeti juaj sundues, arrin në shenjën tuaj të kundërt në datën 2, gjë që do të ndihmojë në lirimin e komunikimit mes jush dhe partnerit tuaj. Megjithatë, kur Saturni të zhvendoset gjithashtu në këtë zonë të grafikut tuaj më 7 mars, për herë të parë që nga viti 1996, do t'ju duhet të mendoni seriozisht për të ardhmen tuaj romantike. Ndihmon që më pak se një orë para lëvizjes së Saturnit më 7 mars, Hëna e Plotë e Virgjëreshës ju sjell qartësi të madhe dhe njohuri emocionale. Ju e dini intuitivisht të vërtetën e çështjes, ndaj mos u shmangni nga ajo që ju thotë zemra. Kur Venusi ndryshon shenja më 16 mars, do të ishte një kohë e mirë për një udhëtim larg me partnerin tuaj. Çdo gjë që mund të bëni për të ndryshuar peizazhin tuaj do t'ju ndihmojë të ngriheni dhe frymëzoheni. Më 19 mars, Mërkuri vazhdon përsëri, këtë herë në zonën më komplekse të grafikut tuaj. Dielli ndjek Mërkurin të nesërmen, në ekuinoksin e marsit, dhe më pas Hëna e Re më 21 Mars ju jep një shans për të pastruar ajrin për çështjet e pasionit, xhelozisë dhe marrëdhënieve intensive të dashurisë. Lëvizja e Plutonit në zonën tuaj të mirëqenies më 23 mars, për herë të parë në jetën tuaj, është një ndikim që ndryshon lojën për shëndetin tuaj mendor. Gjatë 20 viteve të ardhshme, ju mund të prisni me padurim të eksploroni terapi dhe teknika për të shëruar emocionet tuaja dhe për ta transformuar veten në fuqinë tuaj të plotë. Për momentin, megjithatë, marsi përfundon me një notë shumë të shoqërueshme. Marsi kalon në zonën tuaj të miqësisë në datën 25, kështu që kaloni këtë javë të fundit të muajit duke u takuar me miqtë e vjetër dhe duke krijuar kontakte të reja.

Horoskopi mujor i Peshores

Pranvera pastron jetën tuaj këtë muaj, pavarësisht nga stina ku jetoni. Ju mund ta filloni këtë kur Mërkuri të ndryshojë shenjat më 2 mars, duke ju inkurajuar të rregulloni oraret tuaja dhe të punoni më zgjuar, jo më shumë. Kur Saturni gjithashtu ndryshon shenja në 7 Mars, do të ndiheni nën presion të madh nga përgjegjësitë tuaja të përditshme - por ky mund të jetë katalizatori pozitiv që ju nevojitet. Do t'ju ndihmojë të filloni të delegoni dhe do t'ju frymëzojë që të organizoheni më mirë në jetën tuaj të përditshme. Më pak se një orë para se Saturni të ndryshojë shenja, Hëna e Plotë shkëlqen nga pjesa më psikike e grafikut tuaj të lindjes. Mund të përjetoni diçka të çuditshme ose të çuditshme në këtë datë, por merreni me qetësi. Afërdita, planeti juaj sundues, ndryshon shenja më 16 mars, duke shkuar në zonën tuaj të pasionit, gjë që është një lajm i mrekullueshëm nëse jeni në lidhje ose jeni lumturisht të dashuruar. Megjithatë, nëse marrëdhënia juaj është në vështirësi, ky ndikim mund të rrisë xhelozinë. Lajmi i mirë është se dashuria është fokusi juaj qendror nga 19 marsi, kur Merkuri arrin në shenjën tuaj të kundërt. Dielli ndjek shembullin që të nesërmen në ekuinoksin e marsit, dhe më pas Hëna e Re në zonën tuaj të dashurisë më 21 mars është një frymë energjie e lumtur dhe optimiste për dashurinë. Më 23 mars, Plutoni ndryshon shenja për herë të parë në 15 vjet - dhe menjëherë fillon të reflektojë vështirësi në vetëkontrollin dhe temperamentin tuaj. Ky është një ndikim shumë afatgjatë që do të shfaqet gjatë 20 viteve të ardhshme, por është diçka që duhet mbajtur parasysh. Për momentin, megjithatë, ka një lajm të mirë për të përfunduar muajin. Marsi shkon në krye të grafikut tuaj më 25 mars, duke reflektuar një përpjekje krejt të re dhe ambicioze për sukses.

Horoskopi mujor i Akrepit

Ju e filloni marsin me një notë shumë krijuese, pasi ndryshimi i shenjës së Mërkurit më 2 mars ju sjell ide të mëdha, të guximshme dhe të ndritshme. Megjithatë, kur Saturni gjithashtu ndryshon shenja më 7 mars, mund të përjetoni dyshime për veten tuaj. Sfida juaj për dy vitet e ardhshme është të mos humbni besimin në veten tuaj. Mendoni përsëri në vitin 1996, kur e keni përjetuar për herë të fundit këtë tranzit, për udhëzim. Ka gjithashtu një Hënë të Plotë në 7 Mars, më pak se një orë përpara se Saturni të ndryshojë shenja dhe ajo shkëlqen nga zona juaj e miqësisë. Lejoni miqtë tuaj t'ju ushqejnë dhe fuqizojnë nëse po ndjeni një humbje të besimit. Të kanë kurrizin. Ka një lajm të mirë për jetën tuaj të dashurisë më 16 mars, kur Afërdita kalon në shenjën tuaj të kundërt. Ky mesmuaj do të ishte një kohë e bukur për një pushim romantik dhe nëse jeni beqar, është një kohë pozitive për takime. Nga 19 marsi, kur Mërkuri ndryshon shenja, fokusi është të punosh më zgjuar, jo më fort. Dielli ndjek Mërkurin në datën 20 në ekuinoksin e marsit dhe më pas një hënë e re më 21 ju ndihmon të vendosni synime pozitive për zakone të reja dhe mënyra të reja për të organizuar kohën tuaj. Megjithatë, mos u habitni nëse ndjeni diçka në ajër më 23 mars. Për herë të parë në jetën tuaj, Plutoni zhytet në fund të grafikut tuaj, ku do të kalojë 20 vitet e ardhshme duke krijuar transformim në rrënjët tuaja, ndjenjën tuaj të identitetit dhe jetën tuaj familjare. Ky është një ndikim shumë afatgjatë, por ju mund të ndjeni instinktivisht se gjërat po ndryshojnë. Fokusi juaj i menjëhershëm me mbarimin e marsit ka të ngjarë të jetë në udhëtime ose aventura. Marsi filmon në këtë zonë të grafikut tuaj të lindjes së lindjes më 25 mars, e cila është një mënyrë frymëzuese dhe frymëzuese për t'i dhënë fund muajit.

Horoskopi Mujor i Shigjetarit

Me fillimin e marsit, fokusi është i vendosur në shtëpinë tuaj dhe jetën familjare, veçanërisht kur Mërkuri kalon në fund të grafikut tuaj më 2 mars. Kur Saturni gjithashtu lëviz në fund të grafikut tuaj më 7 mars, mund të prisni që balancimi i punës dhe jetës në shtëpi të bëhet më i vështirë. Hëna e Plotë në datën 7, më pak se një orë para lëvizjes së Saturnit, shkëlqen nga maja e tabelës suaj, në një ilustrim të zymtë dhe emocional të kësaj. Edhe pse kjo është një temë e vështirë për t'u trajtuar, do të merrni ndihmë kur Venusi të ndryshojë shenjat më 16 mars, pasi kjo do t'ju ndihmojë të bëni të tjerët të bashkëpunojnë, ndoshta duke ju lejuar të delegoni më shpesh punën ose punën nga shtëpia. Kjo do të ndihmojë shumë. Një lajm edhe më i mirë vjen nga data 19 mars e tutje, kur ka një theks të madh në zonën e gëzimit të grafikut tuaj të lindjes. Së pari Mërkuri lëviz këtu, i ndjekur me shpejtësi nga Dielli më 20 Mars në Ekuinoksin e Marsit, dhe më pas ka një Hënë të Re më 21, e mbushur me bollëk dhe eksitim. Kjo periudhë e marsit është një kohë e shkëlqyeshme për t'u përqendruar në hobi, jetën tuaj të dashurisë dhe gjithçka tjetër që ju bën të buzëqeshni. Më 23 mars, Plutoni ndryshon shenjat për herë të parë në 15 vjet, duke lënë zonën e parave të grafikut tuaj në një lëvizje që duhet të sjellë lehtësim financiar. Megjithatë, për 20 vitet e ardhshme, Plutoni do t'ju sfidojë të ndryshoni mentalitetin tuaj përmes disa të menduarit dhe pyetjeve jashtëzakonisht të thella. Për momentin, megjithatë, theksi i menjëhershëm është një rritje e madhe e pasionit kur Marsi ndryshon shenja më 25 mars. Duke u futur në zonën më intensive të grafikut tuaj, ky planet i mbushur me energji sjell dëshirë, posesivitet dhe më shumë se një aluzion xhelozie. Trajto me kujdes!

Horoskopi Mujor i Bricjapit

Duket se jeni nën një presion intelektual në fillim të këtij marsi. Fillon me lëvizjen e Mërkurit në zonën tuaj të mendjes më 2 mars, por intensifikohet në mënyrë dramatike kur Saturni arrin këtu gjithashtu, më 7 mars. Ju keni shumë ide të shkëlqyera, por jeni duke u sfiduar për t'i bërë ato të funksionojnë. Hëna e Plotë në 7 Mars, më pak se një orë përpara se Saturni të ndryshojë shenja, e nënvizon këtë dhe mund t'ju vërë në një situatë ku dikush të thërrasë bllofin tuaj për njohuritë, aftësitë ose filozofinë tuaj të jetës. Në një shënim më të ndritshëm, nëse jeni beqar dhe kërkoni dashuri - ose jeni të lidhur për fat të mirë, por përpiqeni të rindezni shkëndijën - ndryshimi i shenjave të Venusit më 16 mars është një nga periudhat më të mira të vitit për romancë magjike. Ngrohtësia, drita dhe energjia vërshojnë edhe fundin e grafikut tuaj, që nga data 19 mars e tutje, duke e vënë shtëpinë dhe jetën tuaj familjare në qendër të vëmendjes. Mërkuri mbërrin këtu i pari, por Dielli ndjek shembullin më 20 mars në ekuinoksin e marsit, dhe më pas Hëna e Re shkëlqen prej këtu, gjithashtu, më 21. Është një mundësi e mrekullueshme për një fillim të ri në jetën tuaj familjare - ose madje mund të jeni duke mirëpritur një shtesë të re në familje! Dy ditë më vonë, ndryshimi më i rëndësishëm planetar i dekadës hedh një dritë komplekse mbi situatën tuaj financiare, pasi Plutoni largohet nga Bricjapi - pas 15 vjetësh! - dhe shkon në zonën e parave të grafikut tuaj. Për 20 vitet e ardhshme, ju do të transformoni qëndrimin tuaj dhe marrëdhënien tuaj me paratë. Megjithatë, larg atij ndikimi shumë afatgjatë, ju keni një përparësi më të menjëhershme: Marsi arrin në shenjën tuaj të kundërt më 25 mars. Ky është një ndikim intensiv dhe pasionant - por gjithashtu ju kujton se sa shpejt dashuria mund të kthehet në zemërim.

Horoskopi Mujor i Ujorit

Ky ka të ngjarë të jetë një muaj historik në jetën tuaj - megjithëse mund të mos e kuptoni këtë për disa vite në vijim. Ndërsa Saturni largohet nga shenja juaj, Plutoni mbërrin në Ujor dhe këto dy ndikime afatgjata së bashku krijojnë një moment të rëndësishëm ndryshimi. Kur Saturni të largohet nga Ujori dhe të zhvendoset në zonën tuaj financiare më 7 mars, do të filloni një periudhë dyvjeçare gjatë së cilës duhet të rirregulloni marrëdhënien tuaj me paratë. Nëse jeni në borxhe - emocionalisht ose psikologjikisht, por veçanërisht financiarisht - atëherë Hëna e Plotë më pak se një orë përpara se Saturni të ndryshojë shenjat mund të nxjerrë në pah një pikë krize të menjëhershme ose të papritur. Mundohuni të qëndroni të qetë; Universi do t'ju sigurojë atë që ju nevojitet vërtet, jo vetëm tani, por në vitet në vijim. Kur Venusi shkon në fund të grafikut tuaj më 16 mars, është një mundësi e mrekullueshme për të kaluar kohë cilësore me familjen tuaj, veçanërisht nëse ka pasur shumë stres kohët e fundit. Merrni kohën me të dashurit tuaj një prioritet, pasi do t'ju ngrejë dhe freskojë. Nga 19 marsi, kur Mërkuri ndryshon shenja, ka shumë theks te idetë dhe inovacioni, gjë që është shumë e juaja. Dielli e përforcon këtë të nesërmen kur ndryshon shenja në ekuinoksin e marsit, dhe në të vërtetë Hëna e Re në 21 Mars është një mundësi edhe më e madhe për ta lënë gjeniun tuaj të shkëlqejë. Megjithatë, padyshim që ngjarja juaj më e madhe astrologjike këtë dekadë ndodh më 23 mars kur Plutoni kalon në Ujor. Gjatë 20 viteve të ardhshme, ju gradualisht do të riformoni identitetin tuaj dhe do të futeni plotësisht në veten tuaj autentike - por keni shumë për të mësuar, veçanërisht për vetëkontrollin, fuqinë dhe rebelimin. Për shkak se ky është një ndikim kaq afatgjatë, ndoshta nuk do të vini re asgjë menjëherë. Në vend të kësaj, përqendrohuni në përgjegjësitë tuaja të përditshme me energji dhe entuziazëm të përtërirë pasi Marsi të ndryshojë shenja më 25 mars.

Peshqit Horoskop Mujor

Ju filloni marsin të shpërthejë me ide ndërsa Mërkuri kalon në Peshqit më 2 Mars. Kjo është një atmosferë jashtëzakonisht krijuese për ju dhe e shkëlqyer për t'u vënë re në punë. Megjithatë, Saturni gjithashtu kalon te Peshqit, më 7 Mars. Ky tranzit dyvjeçar do t'ju sfidojë të qëndroni të fortë në identitetin tuaj dhe t'i rezistoni ndikimeve depresive rreth jush. Por duhet të jeni të kujdesshëm që të mos jeni shumë egoistë gjatë këtij procesi. Hëna e Plotë në shenjën tuaj të kundërt më 7 mars, më pak se një orë përpara se Saturni të mbërrijë te Peshqit, është një rast i tillë. Nëse partneri juaj ndihet i lënë pas dore ose i marrë si i mirëqenë, mund të fluturojnë shkëndija. Lajmi i mirë është se mesi i marsit e sheh Venusin të lëvizë në zonën tuaj të komunikimit, duke lehtësuar ndjeshëm presionet në dashuri. Ka lajme të tjera të mira nga data 19 e tutje, kur Mërkuri i lë Peshqit për të shkuar në zonën e parave të grafikut tuaj të lindjes, duke tërhequr bollëk të ri në jetën tuaj. Dielli ndjek shembullin më 20 mars në ekuinoksin e marsit dhe Hëna e Re më 21 Mars është koha e përkryer për një fillim të ri në çështjet tuaja financiare. Megjithatë, ka një fokus krejtësisht të ndryshëm kur Plutoni kalon në zonën shpirtërore të tabelës suaj më 23 mars, për herë të parë në jetën tuaj. Për 20 vitet e ardhshme, Plutoni do të shtyjë kufijtë e ndërgjegjes suaj dhe rritjes suaj shpirtërore. Do të jetë emocionuese, por shumë sfiduese, pasi do t'ju duhet të përballeni me zonat më të errëta të psikikës tuaj gjatë këtij procesi. Për shkak se ky është një ndikim kaq afatgjatë, ndoshta nuk do të vini re asgjë të rëndësishme menjëherë. Megjithatë, ajo që patjetër do të vini re është mbërritja e Marsit në zonën tuaj të rrezikut më 25 mars. Ky tranzit energjik është një mënyrë fantastike për t'i dhënë fund muajit, veçanërisht nëse ju pëlqejnë sportet adrenalinike - ose nëse jeni të dashuruar!

Shenjat e zodiakut

Interpretimi i sekretit të shenjës së zodiakut!

Përputhshmëria e dashurisë

Eja njohu shokun tënd të shpirtit!
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go