Shenjat e zodiakut

Shenja juaj Zodiac, ose shenja e yllit, pasqyron pozicionin e diellit kur keni lindur. Me ndikimin e tij të fortë në personalitetin, karakterin dhe emocionet tuaja, është një mjet i fuqishëm për të kuptuar veten dhe marrëdhëniet tuaja.

Dash

Shenja e parë e Zodiakut, Dashi janë pionierët. I pasionuar dhe i pavarur, Dashi nuk do të bëjë kurrë diçka vetëm sepse të gjithë të tjerët po e bëjnë atë - një Dashi duhet të jetë 100 për qind i përkushtuar ndaj detyrës në fjalë. Mënyra më e mirë për të motivuar një Dashi është të ktheni diçka në një garë. Dashi do të vendosë gjithçka që ka për të fituar. Besnikë, të zgjuar dhe impulsivë, ata kanë gjithmonë projekte të shumta në mendjen e tyre dhe nuk do të jenë të kënaqur derisa puna, jeta shoqërore dhe jeta e tyre personale të përputhen saktësisht me jetën e ëndrrave që kanë parashikuar. Ata që tërhiqen nga Dashi magnetik mund të kenë vështirësi në vazhdimin - por nëse munden, do të kenë një mik për jetën. Një Dashi do t'ju tregojë gjithmonë atë që po mendon, me një çiltërsi që ndonjëherë mund të kufizohet me vrazhdësi. Por nëse një Dashi duket tepër i hapur me mendimin e tij, kjo ndodh vetëm sepse Dashi vlerëson ndershmërinë mbi gjithçka tjetër. Dashi mund të ketë gjithashtu një fitil të shkurtër. Ai temperament i zjarrtë mund të jetë një pasuri. Kur një Dashi është i zemëruar, ai kurrë nuk do të luajë kartën pasive-agresive. Por për njerëzit që nuk i njohin mirë, temperamenti i tyre mund të jetë i fikur. Të mësosh se si të zgjidhin zemërimin e tyre – qoftë duke shkuar në palestër çdo ditë, duke marrë frymë thellë ose duke mësuar të qetësoheni para se t’i dërgojnë botës mendimet e tyre në Twitter – është një proces i përjetshëm për Rams. Kur bëhet fjalë për dashurinë, Dashi ka të bëjë me tërheqjen fillestare. Ata mund të ndiejnë kiminë në fjalinë e parë të shqiptuar nga një partner i mundshëm. I çiltër dhe i paturpshëm, një Dashi do të bëjë gjithçka në fuqinë e tij për të ndjekur dikë që dëshiron. Ndonjëherë, ata duhet të mësojnë se si të ngadalësojnë dhe të nxisin lidhjet afatgjata. Fishekzjarret janë argëtuese, por jo domosdoshmërisht bëjnë një ndeshje të mirë. Dashi janë dashnorë të mrekullueshëm: të gjithanshëm, të pasionuar dhe gjithmonë të investuar në moment.

Demi

I zgjuar, ambicioz dhe i besueshëm, Demi është spiranca e Zodiakut. Miqtë, kolegët dhe partnerët e mrekullueshëm, Demi vlerëson ndershmërinë mbi gjithçka tjetër dhe janë krenarë që marrëdhëniet e tyre personale priren të jenë pa drama. Demi fiton reputacionin e të qenit kokëfortë, por ata nuk janë gjithmonë të mbërthyer në rrugët e tyre. Demi është i gatshëm të shohë një këndvështrim tjetër, por ata nuk do të hedhin poshtë një mendim vetëm për të bërë dikë tjetër të lumtur. Ata do të ndryshojnë mendimin e tyre vetëm nëse kanë vërtet një ndryshim në zemër. Demi është një përfaqësues si një nga shenjat më punëtore në Zodiak, një Demi nuk ka kurrë frikë t'i përveshë mëngët dhe të shkojë në punë dhe është i gatshëm të punojë gjatë gjithë natës për të përfunduar punën. Por kjo nuk është e gjitha punë për Demin. I ankoruar nga toka, Demi është gjithmonë në kërkim të kënaqësisë. Pavarësisht nëse kënaqen me masazhet luksoze, kalojnë orë të tëra në shtrat me të dashurin e tyre ose shkojnë në një vrap të gjatë, Demi pëlqejnë të ndihen të pranishëm në trupin e tyre dhe shpesh kanë nevojë të kontaktojnë me veten e tyre fizike. Kur bëhet fjalë për dashurinë, Demi ka të bëjë me ndershmërinë, prandaj një takim i parë me një Demi mund t'i ngjajë një interviste pune. Ata nuk po tregohen të pasjellshëm - ata janë krijuar për partneritete dhe thjesht po përpiqen të shohin nëse jeni i përshtatshëm në fillim. Dhe sapo të filloni të dilni me një Demi, harroni gënjeshtrat e bardha. Një Demi më mirë do të dëgjonte se një veshje nuk është e këndshme sesa të duronte komplimente të zbrazëta. Demi do të mbajë mëri ndaj dikujt që gënjen, edhe nëse është një gënjeshtër vetëm për ta bërë të ndihet i lumtur. Në shtrat, Demi është një dashnor dhurues, përderisa partneri i tyre e rrit atë dhe kujdeset të japë dhe të marrë kënaqësi! Demi i orientuar nga detajet mund të duket i çuditshëm, por kjo nuk është për shkak se ata duan të ofendojnë. Ata thjesht kërkojnë më të mirën dhe presin që njerëzit në jetën e tyre t'i japin sukses. Ndërsa Demi ka një nxitje të brendshme intensive, ata ndonjëherë kanë probleme me respektimin e autoritetit, veçanërisht nëse u kërkohet të bëjnë diçka që ata mendojnë se është e pakuptimtë ose duhet bërë ndryshe. Të mësosh të jesh fleksibël dhe të shkosh me rrjedhën mund të jetë një avantazh për Demin. Dhe ndërsa Demi kanë një jetë të brendshme të pasur, ata vlerësojnë atributet e jashtme dhe mund të anashkalojnë dikë që nuk ka veshjen, makinën apo rezymenë perfekte. Për Demin, heqja e dikujt para se ta kuptojë plotësisht është një mësim i përjetshëm, veçanërisht kur bëhet fjalë për dashurinë, ata mund të jenë shumë të nxituar për të hequr një ndeshje të përsosur.

Binjakët

I zgjuar, i pasionuar dhe dinamik, Binjakët karakterizohen nga Binjakët dhe njihet për dy anë të ndryshme që mund t'i shfaqin botës. Komunikues ekspertë, Binjakët është kameleoni i Zodiakut, i aftë për t'u përzier në grupe të ndryshme bazuar në atmosferën dhe energjinë që ata perceptojnë. Ndërsa ata janë gjithashtu të mahnitshëm në shfaqjen e tipareve të sipërfaqes, Binjakët shkon thellë, prandaj Binjakët janë një nga shenjat emocionalisht më inteligjente të Zodiakut. të përsiatni atë që mund të ketë qenë. Në vend të kësaj, ata ecin përpara me një optimizëm gjysmë plot gotë dhe një aftësi për të parë gjithmonë anën e mirë - dhe për të ulur në këmbë - në pothuajse çdo situatë. Me një mendje që është vazhdimisht në garë, edhe kur ata janë thjesht duke qëndruar në heshtje, Binjakët nuk mërziten kurrë. Në fakt, Binjakët janë të lumtur që mbajnë shoqërinë e tyre dhe shpesh mund t'i kthejnë ëndrrat e tyre të vetme në realitet. Binjakët janë të dashuruar pas dashurisë dhe e adhurojnë ritualin e të gjithëve. Binjakët i duan takimet, dhe bota i do Binjakët. Por një Binjak përfundimisht do të qetësohet, sepse kjo shenjë është tepër besnike dhe e palëkundur pasi të ketë zgjedhur një partner. Binjakët gjithmonë duan t'i mbajnë gjërat të freskëta dhe janë të lumtur të provojnë pothuajse çdo gjë në dhomën e gjumit. Ata janë krenarë për seksualitetin e tyre dhe varen nga kontrollet e shpeshta fizike për t'i mbajtur të vendosur në trupin e tyre. Për ta, seksi është një festë e jetës dhe Binjakët e duan seksin dhe jetën. Pavarësisht nga përfaqësuesi i tyre i padrejtë për të qenë me dy fytyra, pasi një Binjak është në jetën tuaj, ata janë besnikë për jetën - por nëse ata mendojnë se po bëni diçka me të cilën nuk pajtohen ose nëse ju perceptojnë se nuk jeni besnikë ndaj tyre, ata Mos kini frikë të shprehni mendimin e tyre. Gjithmonë një shenjë për të parë të gjitha anët e situatës, Binjakët mund të kërkojnë të dhëna nga miqtë përpara se të shkojnë në rrënjën e problemit. Nuk është thashetheme - është mbledhja e informacionit. Binjakëve u pëlqen koha që të lexojnë, të krijojnë, të ëndërrojnë dhe të gjejnë mënyra të tjera për të ndarë dhuratat e tyre me botën. Kur një Binjak mund të prekë vërtet dhe të ndajë dhuratat e tyre, ata janë një forcë e pandalshme energjie që mund të motivojë, frymëzojë dhe magjepsë pjesën tjetër të Zodiakut.

Kancer

Emocional, intuitiv dhe praktikisht psikik; i sunduar nga hëna dhe i karakterizuar nga gaforrja, Gaforrja ka kaq shumë gjëra që ndodhin në thellësitë e saj ujore. Gaforret mund të duken me gjemba dhe të turbullta në takimin e parë, pasi marrin vendimin për t'u bërë miq me dikë, ai person ka një mik për jetën. Shumica e Gaforreve janë quajtur psikikë në një moment, dhe me arsye të mirë - Gaforrja shpesh mund të intuitojë marrëdhëniet, idetë dhe motivimet përpara se dikush të ketë folur. Kjo mund të krijojë ndërveprime sfiduese me këtë shenjë - Gaforrja i urren bisedat e vogla, veçanërisht kur ato përmbajnë gënjeshtra të bardha (si të thotë: "Sa mirë që të shoh!" kur është e qartë se të dyja palët preferojnë të shmangin njëri-tjetrin). Kjo është arsyeja pse tubimet shoqërore mund të jenë dërrmuese për Gaforret. Ata më mirë do të kalonin kohë në grupe të vogla ku të gjithë janë në të njëjtën faqe. Në romancë, Gaforrja është një dashnor dhurues dhe bujar dhe pret të njëjtën gjë në këmbim. Gaforrja është mbi lojërat e mendjes dhe urren emocionet e ndjekjes - nëse e doni dikë, pse të mos e thoni tani? Nuk është e pazakontë që Gaforrja të bie në dashuri të përkushtuar pas vetëm disa ditësh ose javësh, dhe edhe pse ky vendim është i papritur, mund të zgjasë lehtësisht një jetë. Gaforret priren të jenë më të lumtur kur janë pjesë e një çifti dhe marrëdhënia më e mirë nxjerr në pah tiparet e tyre më të mëdha. Por edhe pse një Gaforre lulëzon në një dyshe, ai ose ajo gjithashtu ka një brez të pavarur dhe ka nevojë për shumë kohë për të bërë gjërat vetëm.. Ndonjëherë Gaforret kanë nevojë për ndihmë nga një prej shenjave më të bazuara për t'i bërë ëndrrat e tyre realitet. Gaforres i pëlqen të krijojë dhe ka nevojë për një lloj mundësie krijuese, qoftë pikturë, shkrim apo edhe thjesht lexim. Gaforres i pëlqen gjithashtu të lidhet me një fuqi më të lartë dhe mund të gjejë ngushëllim në fe ose praktika shpirtërore. Edhe pse Gaforret mund të jenë intensivë, ata gjithashtu kanë një anë qesharake me një sens humori të ashpër dhe janë të zotë të vëzhgojnë dhe imitojnë njerëzit përreth tyre. Së fundi, Gaforrja është tepër besnike, ndonjëherë ndaj një faji. Gaforret do të shkojnë deri në skajet e tokës dhe madje edhe kundër bindjeve të tyre për të ndihmuar dikë që duan. Të mësosh se si të përparosh për atë që ata besojnë - edhe nëse kjo do të thotë të refuzosh ose kundër një shoku - është një mësim i përjetshëm për Gaforren. Si zemra emocionale e Zodiakut, kjo shenjë i mëson të gjithë të tjerët se, megjithëse ka kaq shumë në jetë që mund të mos jemi në gjendje t'i shohim, ne duhet t'i kushtojmë vëmendje të padukshmes sepse ajo ekziston - dhe ne kemi nevojë për të!

Luani

Shenja e zjarrit, e guximshme, inteligjente, e ngrohtë dhe e guximshme, Luani është një udhëheqës i natyrshëm i Zodiakut, i gatshëm për të ndezur një shteg, për të mposhtur padrejtësinë dhe për të bërë emër gjatë rrugës. Të bekuar me vetëvlerësim të lartë, Luanët e dinë se kanë tipare të lakmueshme—dhe janë krenarë për to. Ata nuk besojnë në modestinë e rreme dhe do të jenë të parët që lavdërojnë veten për një punë të kryer mirë. Por Luani nuk është vetë-lavdërues ose nuk dëshiron të përveshë mëngët dhe të bëjë punën: kjo shenjë e di se për t'u respektuar dhe admiruar, ai ose ajo duhet të bëjë përpjekje të denja për një lider. Por është jo gjithë puna e vështirë për Luanët. Intensive dhe energjike, Luanët lulëzojnë në ndërveprimet shoqërore dhe nuk e kanë problem të krijojnë miq - megjithëse t'i fiksosh ata për të kaluar kohë me ty është një histori tjetër. Luanët vendosin veten në radhë të parë dhe do të refuzojnë një plan që nuk përputhet me axhendën e tyre ose idenë e argëtimit. Kjo veçori u ka fituar atyre një reputacion të padrejtë për arrogancë. Por nga ana tjetër, kur një Luan zgjedh të kalojë kohë me ty, është me të vërtetë sepse ai ose ajo dëshiron. Luanët janë të pasionuar në të gjitha kërkimet, duke përfshirë marrëdhëniet, dhe e marrin përsipër të jenë partneri më i mirë që keni ka pasur ndonjëherë. Ata i duan gjestet madhështore dhe duan t'i tregojnë botës se sa të vëmendshëm dhe të kujdesshëm mund të jenë. Ata gjithashtu nuk mund t'i rezistojnë shkëlqimit dhe shpesh i blejnë partnerit të tyre dhuratat më të mëdha dhe më të mira. Luani është një aventurier, që kërkon të balancojë një jetë intensive të detyrimeve sociale dhe të udhëtojë me shumë kohë joproduktive për t'u çlodhur dhe luks. Puna dhe pamja e jashtme kanë rëndësi për këtë shenjë dhe ata janë të gatshëm të bëjnë gjithçka që duhet për të fituar një titull pune ose statusin e vendit të punës, edhe nëse kjo do të thotë të sakrifikojnë përkohësisht kohën e tyre të çmuar të lirë. Dashamirëse me kohën dhe vëmendjen e tyre, Luanët janë kurrë klikë, duke treguar gjithmonë miqësi dhe edukatë ndaj të gjithëve. Ndërsa pothuajse të gjithë të tjerët janë të mahnitur nga personaliteti Leonin, Luanët janë kritikët e tyre më të ashpër dhe e konsiderojnë çdo ditë një sfidë për të qenë Luani më i mirë, më i zgjuar dhe më i guximshëm që mund të jenë.

Virgjëresha

I zgjuar, i sofistikuar dhe i sjellshëm, Virgjëresha e bën punën pa u ankuar. Virgjëreshat janë miq të mrekullueshëm, gjithmonë aty për të dhënë një dorë dhe për të dhënë këshilla. Virgjëreshat praktike janë tepër të aftë në të menduarit e përgjithshëm dhe planifikimi i jetës së tyre, pushimeve të tyre dhe ajo që do të bëjnë sot nuk është një zvarritje që i bën ata të ndihen nën kontroll dhe të sigurt. Virgjëresha ka një jetë të brendshme të pasur , dhe ndonjëherë mund të duket e turpshme në takimin e parë. Një Virgjëreshë nuk do të përhapë sekretet menjëherë dhe është e rëndësishme të fitoni besimin e një Virgjëreshë. Por sapo ta bëni, ajo Virgjëreshë do të jetë një mike e përjetshme. Dhe nëse mendoni se po dilni me një Virgjëreshë të turpshme, besoni se ato mure do të rrëzohen në dhomën e gjumit. Një nga shenjat më pasionante, Virgjëreshat specializohen në lidhjen me fizikun e tyre, dhe kjo shenjë tokësore e do dhe feston lidhjen fizike me partnerin e tyre. Virgjëreshat presin përsosmëri nga vetja dhe ata mund t'i projektojnë ato standarde të larta tek njerëzit e tjerë në jetën e tyre. . Një Virgjëreshë urren kur dikush e zhgënjen, edhe nëse është e vogël dhe e pashmangshme, si një anulim në minutën e fundit. Virgjëreshat kurrë nuk duan të zhgënjejnë njerëzit në jetën e tyre, kështu që ata mund ta lënë veten të fundit. Virgjëreshat duan dhe frymëzohen nga bukuria. Ata e konsiderojnë atë që veshin dhe mënyrën se si e dekorojnë shtëpinë e tyre si një zgjatim të personalitetit të tyre. Ata lulëzojnë kur çdo gjë në jetën e tyre duket perfekte. Inteligjent dhe një nxënës gjatë gjithë jetës, Virgjëreshës i pëlqen të provojë gjëra të reja, të lexojë libra dhe të mësojë për botën. Ata do të regjistrohen me kënaqësi në një kurs arsimimi për të rriturit dhe e konsiderojnë një pasdite në shtrat me një libër thuajse ideale. Një Virgjëreshë preferon një mbrëmje me miq të mirë sesa një festë të madhe dhe vlerëson kohën e pushimit po aq sa shoqërimi. Kjo shenjë nuk ka nevojë të plotësojë kalendarin e saj për të qenë e kënaqur.

Peshorja

Inteligjentë, të sjellshëm dhe gjithmonë të gatshëm për të vënë të tjerët para vetes, Peshoret vlerësojnë harmoninë në të gjitha format. E udhëhequr nga Venusi, planeti i bukurisë, Peshorja adhuron një jetë që duket bukur. Si mjeshtër i kompromisit dhe diplomacisë, Peshorja është e aftë të shohë të gjitha këndvështrimet dhe shkëlqen në hartimin e kompromise dhe ndërmjetësimit midis të tjerëve. Kjo shenjë ka një jetë të brendshme të pasur, megjithatë i do njerëzit e tjerë dhe ata janë gjithmonë më të lumtur me një grup të madh miqsh, familjarësh dhe kolegësh tek të cilët mund të mbështeten. Një shenjë ajri, Peshorja shpesh mund të jetë "lart në re". " dhe ndërsa ai ose ajo është i mrekullueshëm për të bërë plane të mëdha, ndjekja mund të jetë e ndërlikuar. Puna me shenja të orientuara nga detajet, si Virgjëreshat ose Bricjapët, mund t'i ndihmojë Peshoret të realizojnë ëndrrat e tyre në realitet, veçanërisht në hapësirën e punës. Por mos i thërrisni Peshoret për ëndërrim me sy të hapur – imagjinata e tyre është një nga asetet e tyre më të mëdha dhe ata shpesh e vënë në punë imagjinatën e tyre duke gjetur karriera në art ose në letërsi. Peshoret besojnë se ata po drejtojnë jetën e tyre. dhe ata marrin një qasje të madhe për ta bërë atë jetë të duket dhe të ndihet sa më mirë që mund të jetë. Ata shpenzojnë shumë kohë për të kuptuar se çfarë mungon nga kjo pamje e madhe dhe mund të ndihen të pakënaqur nëse fokusohen shumë në një gjë, qoftë puna, partneri apo anëtari i familjes. Peshoret janë në më të mirën e tyre kur balancojnë oraret e tyre për të përfshirë mjaft kohë për ritualet e kujdesit për veten dhe ndjekjet personale, dhe kur i japin vetes fleksibilitet të mjaftueshëm për të ndryshuar fokusin e tyre. Kur Peshorja bie në dashuri, ai ose ajo bie fort. por kjo shenjë pranon gjithashtu se ka vend për më shumë se një dashuri madhështore në jetën e tij/saj. Peshoret janë pragmatike për dashurinë, duke kuptuar se marrëdhëniet e ndryshme shpesh kanë stinë të ndryshme. Peshoret ndonjëherë mund të akuzohen se janë shumë pragmatikë dhe dihet se e ndërpresin një lidhje paraprakisht nëse mendojnë se mund të mos funksionojë për shkak të distancës, ndryshimit të moshës ose një konflikti tjetër të jashtëm. Megjithëse Peshorja duket se është vetë- i sigurt për të huajt, ai ose ajo mund të luftojë me pasigurinë, veçanërisht pasi lidhet me identitetin personal, i cili ndonjëherë ndihet i ndryshueshëm. Pyetja e përjetshme e kësaj shenje është: "Kush jam unë?" Ata mund të shohin ndryshimin e identitetit të tyre bazuar në vendin ku janë në jetën e tyre dhe me kë po kalojnë kohë. Në mënyrë që të ndihen më të sigurt në identitetin e tyre, Peshorja sociale duhet të kalojë rehat kohë me veten dhe të njohë zorrët dhe zërin e tyre të brendshëm. Peshorja tërhiqet fort nga inteligjenca, e cila është po aq e rëndësishme sa pamja kur bëhet fjalë ndaj partnerëve për të cilët përfundojnë të bien. Kjo shenjë ka të bëjë me lidhjet cerebrale - luajtja e roleve, bisedat e pista dhe lojërat në dhomën e gjumit, të gjitha shërbejnë për të rritur interesin e tyre. Lidhja fizike është e bukur, por një Snap seksi mund të ngrejë vërtet dëshirën e Peshores.

Akrepi

Të pasionuar, të pavarur dhe pa frikë për të ndezur gjurmët e tyre, pavarësisht se çfarë mendojnë të tjerët, Akrepat bëjnë një deklaratë kudo që shkojnë. Ata i duan debatet, nuk kanë frikë nga polemikat dhe nuk tërhiqen nga një debat. Ata gjithashtu urrejnë njerëzit që nuk janë të vërtetë dhe janë të gjithë për të qenë autentikë—edhe nëse autentikët nuk janë të bukur. Për shkak të të gjitha këtyre tipareve, një Akrep mund të duket frikësues dhe disi i mbyllur për ata që nuk e dinë ato mirë. Por ajo që njerëzit nuk e kuptojnë është se edhe pse Akrepi mund të duket i vrazhdë, si një shenjë uji, ata gjithashtu janë shumë në harmoni me emocionet e tyre dhe ndonjëherë mund ta gjejnë veten të kapur në ndjenjat e tyre. Kjo çon në konfliktin qendror të Akrepit : Ndjenjat e tyre janë ato që i shtyjnë dhe i forcojnë, por ndryshueshmëria e tyre mund t'i trembë dhe t'i bëjë të ndihen të pambrojtur dhe jashtë kontrollit. Për shkak të këtij konflikti, Akrepat, ashtu si emri i tyre, akrepi, vendosin një guaskë të jashtme dhe mund të duken me gjemba. Por sapo njerëzit kalojnë përtej guaskës, ata gjejnë një person besnik, të dashur, pasioni i të cilit nuk njeh kufij. Akrepi zhytet në gjithçka që ka për të ofruar jeta me 110% entuziazëm. Një Akrep do të jetë miku juaj më besnik, punonjësi më i përkushtuar - dhe armiku juaj më i keq, nëse duan të jenë. Në dashuri, Akrepi mund të duket i kujdesshëm në fillim dhe mund të vendosë një sërë "testesh" për partnerin e tij të mundshëm. , duke vendosur t'i heqin nga lista e tyre nëse nuk plotësojnë kërkesat e tyre. Problemi është se kjo shpesh e lë partnerin e tyre të mos dijë se çfarë duan dhe duhet të luajë rolin e lexuesit të mendjes. Nëse një Akrep dhe partneri i tyre mund të kapërcejnë këtë pengesë fillestare, lidhja do të jetë intensive, si në nivelet e larta ashtu edhe në ato të ulëta. Një Akrep do të dojë më shumë dhe do të luftojë më fort se çdo shenjë tjetër, dhe dëshiron që partneri i tij të jetë absolutisht i sinqertë. Në dhomën e gjumit, Akrepi është bujar, me imagjinatë dhe gjithmonë i gatshëm për çdo gjë - gjatë gjithë natës.

Shigjetari

Personalitetet e Shigjetarit, të pavarur dhe me vullnet të fortë, duan të dalin nga rruga e rrahur. Shigjetari nuk ka frikë të largohet nga tufa dhe është një lider i lindur natyral që shkon pas asaj që dëshiron, pavarësisht se çfarë mendojnë njerëzit e tjerë. Shigjetari është një aventurier i lindur dhe i pëlqen udhëtimet dhe eksplorimet solo. Shigjetarit i pëlqen gjithashtu të eksplorojë punët e brendshme të mendjes së tyre dhe pëlqen të shtrijë horizontet e tyre përmes një libri apo filmi të mirë. Shigjetari është zemërhapur, bujar dhe shpirtmadh, por Shigjetari është gjithmonë i sinqertë. Për shkak të kësaj, ata mund të lëndojnë ndjenjat e të tjerëve, ose mund të thirren se nuk kanë takt ose ndjeshmëri. Kjo e fundit nuk është e vërtetë. Me imagjinatën e tyre të mprehtë, Shigjetari është i aftë të vendosë veten në vendin e një personi tjetër - kjo është arsyeja pse kaq shumë Shigjetarë janë aktorë të suksesshëm - por ata nuk e ndiejnë nevojën për të rrahur rreth shkurret ose për të gënjyer. Ju mund t'i besoni një Shigjetari që t'ju tregojë se çfarë mendojnë në të vërtetë. Në shtrat dhe në marrëdhënie, Shigjetari janë aventurierë dhe dhurues, të aftë të provojnë me mjeshtëri gjëra të reja ose të thyejnë barrierat. Në shtrat, Shigjetarit i pëlqen të provojë pozicione të reja, lodra të reja dhe të bëjë gjithçka një aventurë. Në marrëdhënie, Shigjetari do të jetë i sinqertë dhe i vërtetë me veten e tyre, dhe kjo mund të nënkuptojë se ata do të largohen nga një marrëdhënie. Nëse nuk funksionon, nuk funksionon dhe një Shigjetar nuk do të qëndrojë për hir të ndjenjave të një personi tjetër. Shigjetari do të jetë gjithmonë i sinqertë dhe i kontrolluar me emocionet e tij, dhe një Shigjetar nuk do të përfshihet në shantazh emocional. Shigjetari është një mik i palëkundur dhe një mendimtar krijues; një person i mrekullueshëm për të pasur në një ekip pune, pasi ata kanë energji dhe entuziazëm infektues. Ata nuk po kërkojnë reagime të vazhdueshme dhe mund të marrin një projekt dhe të drejtojnë me të. Një Shigjetar mund të jetë gjithashtu një sipërmarrës ose CEO i aftë. Shigjetari është i zgjuar, i aftë dhe një pionier i vërtetë.

Bricjapi

I zgjuar, punëtor dhe plotësisht në kontroll të fatit të tij, një Bricjap do të marrë gjithmonë atë që e ka në mendje, si në jetën personale ashtu edhe në atë profesionale – pa justifikime. Bricjapët mund të kenë një reputacion si kokëfortë, por ata thjesht e dinë se çfarë duan dhe dinë gjithashtu se si dëshirojnë të sillen njerëzit e tjerë. Ndjekësit e rregullave natyrore, Bricjapët lulëzojnë sipas rendit dhe duan rregullat strikte, hierarkitë dhe vendosin mënyra për të bëj gjëra. A mundet një Bricjap të mendojë jashtë kutisë? Po, ata munden, por preferojnë kur kanë kufij të rreptë për t'u kufizuar - mbretërimi i lirë mund t'i bëjë ata të ndihen të paralizuar nga zgjedhja. Bricjapët janë të shkëlqyeshëm në ngjitjen e shkallëve të korporatës dhe veçanërisht të aftë për të fituar (dhe investuar) para. Bricjapët e duan familjen dhe vendosin shumë aksione në traditat. Një Bricjap mund të stresojë veten duke u përpjekur të bëjë gjithçka në mënyrë perfekte. Një Bricjap ndonjëherë është tepër i fokusuar në atë se si duken gjërat, në vend se si ndihen gjërat, gjë që mund t'i bëjë ata të ndihen të mbytur dhe të pakënaqur. Bricjapi duhet të gjejë një ndjenjë të fortë Vetë përtej asaj se si i perceptojnë të tjerët dhe pranoni se grumbullimi i arritjeve është vetëm një pjesë e vogël e personalitetit të tyre. Bricjapët janë miq besnikë dhe kanë një sens humori qesharak dhe dinake kur i njihni - është kënaqësi t'i vizatoni jashtë guaskës së tyre. Në dashuri, Bricjapi është një partner i vërtetë, i cili është i fokusuar në lazer për të ndihmuar partnerin e tij të gjejë suksesin dhe lumturinë. Një Bricjap do të zhytet në një marrëdhënie si një punë dhe beson se puna e palodhur mund të ndihmojë për të bërë një lidhje sa më të fortë. Ndërsa ndonjëherë një bisedë romantike mund të kthehet drejt ndjenjës paksa si një mbledhje bordi, veçanërisht me pikat e veprimit dhe plane përmirësimi, por nëse e kaloni me të, ato kanë një pikë: lidhja juaj do të jetë më e fortë.

Ujëderdhësi

Të pavarur dhe enigmatikë, Ujorët janë unikë. Askush nuk i ngjan një Ujori, dhe për shkak se secili është jashtëzakonisht individual, mund të jetë e vështirë t'i përshkruani ata si një grup. Ujorët nuk u pëlqejnë etiketimet dhe mund të shmangin çdo mbiemër, madje edhe ata të mirë që mund t'u jepni atyre. Ujorët besojnë në natyrën e ndryshimit dhe evolucionit, dhe edhe pse ata janë një shenjë fikse, ata nuk mund të besojnë domosdoshmërisht se janë "të njëjtët" njerëz që ishin kur lindën. Ujorët kanë një ndjenjë të fortë të drejtësisë sociale dhe duke e bërë botën një vend më të mirë dhe ta shohin veten si vetëm një hallkë në një zinxhir të pafund njerëzor. Ata janë shumë të shqetësuar për të tjerët, jo për shkak të mënyrës sesi të tjerët i trajtojnë ose si duan që të tjerët t'i trajtojnë ata.

Peshqit

I zgjuar, krijues dhe thellësisht intuitiv, Peshqit mund të jenë afër psikikës. Peshqit i ndjejnë gjërat thellë dhe kanë reagime tepër të forta në zorrë. Peshqit i “dinë” gjërat nga thellësia e brendshme dhe shpesh mund të gjykojnë nëse një person apo situatë është e mirë apo e keqe. Megjithatë, kjo nuk do të thotë që Peshqit injorojnë pjesën logjike të trurit të tyre. Thellësisht inteligjentë, Peshqit kanë një respekt të thellë për fuqinë e mendjes njerëzore. A është çudi që Albert Ajnshtajni ishte një Peshq? Peshqit janë të ndjeshëm dhe shkojnë mirë në grupe të vogla njerëzish. Ndonjëherë, një Peshq mund të ndihet sikur ka një vetvete të brendshme dhe të jashtme dhe mund t'i duhet të kalojnë shumë kohë vetëm për të rikalibruar ato dy gjysma të vetes. Peshqit rrallë janë të vetmuar kur janë vetëm dhe kanë një imagjinatë aktive. Kreativ, Peshqit pëlqejnë të kalojnë kohë duke lexuar, eksploruar ose krijuar art ose muzikë dhe të kuptojnë emocionet e tyre përmes artit. Peshqit mund të duken të qetë, por ata janë tepër të fortë dhe kanë një ndjenjë shumë të fortë të së drejtës dhe të gabuarës. Busulla e tyre morale, së bashku me zorrën e tyre, i udhëheq mirë. Kur një Peshq flet, njerëzit dëgjojnë. Peshqit priren të pranojnë gjithçka rreth tyre dhe ata janë njerëz të mrekullueshëm për të kërkuar këshilla për pothuajse çdo gjë. Ndërsa Peshqit kanë bindje të forta për mënyrën më të mirë për të jetuar, ata janë të pranueshëm dhe jogjykues ndaj të gjithëve.

2023 horoscopes

Le të hedhim një vështrim në horoskopin e këtij viti!

Përputhshmëria e dashurisë

Eja njohu shokun tënd të shpirtit!
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go