Kuptimi i ëndrrës - interpretoni ëndrrat

Kuptimi i interpretimit të ëndrrave dhe interpretimi i kuptimit shpirtëror përmes një fjalori të ëndrrave do t'ju bëjë të ndiheni të qetë dhe të vetëdijshëm për gjendjen tuaj mendore.
Disa ekspertë thonë se ne ëndërrojmë të paktën katër deri në gjashtë herë në natë. Rendrrat mund të jenë argëtuese, shqetësuese ose të çuditshme. Të gjithë ëndërrojmë, edhe nëse nuk e mbajmë mend atë të nesërmen. Po pse ëndërrojmë? Whatfarë nënkuptojnë saktësisht? Rendrrat janë në thelb histori dhe imazhe që trurin tonë krijojnë ndërsa flemë. Mund të jenë të gjalla dhe mund t'ju bëjnë të ndiheni të lumtur, të trishtuar ose të frikësuar. Ata mund t'ju bëjnë të ndiheni të lumtur, të trishtuar ose të frikësuar. Dndërrimi mund të ndodhë në çdo kohë gjatë gjumit. Sidoqoftë, gjatë fazës së gjumit të quajtur REM (Lëvizja e Shpejtë e Syrit), keni ëndrrat më të gjalla kur truri juaj është më aktiv. Kur shkoni për të fjetur, truri juaj pasqyron ato që mbani mend ose mendoni para se të shkoni për të fjetur, duke i bërë ëndrrat tuaja të duken si filma të jetës së vërtetë. Prandaj, ndonjëherë ëndrrat që përjetoni duken të çuditshme, si në një film fiktiv, siç janë ëndrrat e gjigandëve, ëndrrat për të humbur, ëndrrat e kafshëve, ëndrrat e djegies së shtëpive, ëndrrat për gjarpërinjtë, ëndrrat për t'u martuar, ëndrrat e maceve, ëndrrat të aksidenteve, etj.
astrology

Ankthi

Një makth është një ëndërr e keqe. Ndonjëherë makthi do të përsëritet dhe do të ndikojë në gjumë. Të gjithë njerëzit, veçanërisht fëmijët, kanë makth të shpeshtë. Vizione të tilla ndodhin sepse të gjithë kanë frikë nga diçka ose një kujtim i vjetër i trishtuar. Këto kujtime të këqija do të kthehen tek ju në ëndrrat tuaja. Mendja e pavetëdijshme, thonë mjekët, është një vend grumbullimi për mendime të fshehura që njerëzit nuk mund t'i kuptojnë. Nëse keni një makth të caktuar pa pushim, nënndërgjegjja juaj mund të përpiqet t'ju tregojë diçka. Dndrrat mund të veprojnë si psikoterapi, mund ta bëjnë një person më të mirë. Nëse dikush ëndërron që gjithmonë merr rezultate të këqija, atëherë ai punon shumë për ta bërë atë ëndërr të mos ndodhë në jetën e tij. Gjithashtu, ëndrrat që keni mund të përdoren si konsideratë për të bërë diçka, ose për të ditur që diçka po ndodh. jeta.
horoscope

Kuptimi shpirtëror

Mund ëndrrat të parashikojnë të ardhmen? Ndonjëherë, ëndrrat bëhen realitet ose tregojnë për një ngjarje të ardhshme. Ka shumë njerëz në botë që besojnë se ëndrrat janë paralajmërime nga Zoti përmes simboleve të caktuara. Do të thotë që ëndrrat kanë një kuptim shpirtëror. Të krishterët, muslimanët, hindusët dhe besimet e ndryshme gjithashtu besojnë se ëndrrat janë mesazhe nga Zoti. Në fakt, shumë kultura në të gjithë botën e besojnë këtë. Kuptimi i ëndrrës përcillet nga brezi në brez sipas kulturës lokale. Shtë një fakt kurioz që bota është aq larg, saqë interpretimi i ëndrrave është pothuajse identik. Në të njëjtën kohë, ata kanë një kulturë të ndryshme.

Interpretimi i ëndrrave

Janë shkruar shumë studime për simbolet e ëndrrave dhe interpretimin e tyre. Kuptimi më i thellë që sjellin ëndrrat mund të kuptohet vetëm nga mendja nënndërgjegjeshme. Kur ëndërroni, ndjeni një paralizë të përkohshme të pakujdesisë, edhe nëse nuk jeni të vetëdijshëm për të. Dndrrat kanë magjepsur njerëzimin që nga fillimi i kohës dhe me siguri do të vazhdojnë të na mahnitin. Shumë njerëz kanë studiuar interpretime të ndryshme të ëndrrave. Shkenca na ka mësuar shumë për trurin e njeriut, por ne kurrë nuk mund të dimë me siguri kuptimin që qëndron pas ëndrrave.
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go