2024 Horoskopi falas

Horoskopi ynë vjetor ofron një parashikim të detajuar dhe të saktë plot parashikime dhe data më të rëndësishme astrologjike për vitin në vazhdim.

Horoskopi Dashi 2024

2024 fillon një fillim shumë ambicioz për ju, Dashi, me sundimtarin tuaj Mars që lëviz në krye të tabelës tuaj më 4 janar dhe një hënë të re të fuqishme në atë zonë gjithashtu më 11 janar. Kërkoni një ndryshim delikate në energji pas 20 janarit, kur Plutoni largohet nga zona juaj e ambicieve dhe në vend të kësaj vendoset në zonën tuaj të miqësisë - gjatë këtij viti mund të vini re një transformim të jetës suaj shoqërore. Kjo ka të ngjarë të rritet kur Marsi dhe Venusi gjithashtu të lëvizin në atë zonë të grafikut tuaj më 12 dhe 16 shkurt respektivisht - mund të ketë disa fishekzjarre në një miqësi. Eklipsi i parë Hënor i vitit më 25 mars ndodh në shenjën tuaj të kundërt dhe mund të sjellë dramë rreth marrëdhënieve tuaja personale; sigurohuni që nuk po fshiheni nga e vërteta, veçanërisht kur eklipsi diellor në Dashi trondit ndjenjën tuaj të identitetit më 8 Prill. Ka një mundësi për ndryshime rrënjësore në financat tuaja më 20 prill, kur Jupiteri lidhë Uranin në zonën tuaj të parave. Shfrytëzojeni këtë dhjetë ditë më vonë, kur planeti juaj sundues Marsi të arrijë në shenjën tuaj më 30 prill, pasi vetëbesimi juaj do të rritet. Më 25 maj, Jupiteri kalon në zonën tuaj të të mësuarit dhe komunikimit; nga atëherë deri në qershor 2025 do të keni mundësinë të zgjeroni arsimin tuaj ose të udhëtoni gjerësisht dhe të mësoni ndërsa shkoni - mos hezitoni t'i thoni po kësaj oferte kozmike! Qershori është një muaj kyç për karrierën dhe ambiciet tuaja, me sundimtarin tuaj Mars që shkon në zonën tuaj të parave më 8 qershor dhe një Hënë të Plotë të lavdishme në krye të grafikut tuaj më 21 qershor, duke festuar sa larg keni arritur. Pikërisht një muaj më vonë, më 21 korrik, një Hënë e dytë e Plotë në krye të grafikut tuaj përforcon suksesin tuaj, kështu që qëndroni të fokusuar dhe qëndroni në krye të lojës. Gushti sjell romancë në jetën tuaj, me një hënë të re më 5 gusht që është veçanërisht e favorshme për takime ose një dashuri të re. Kur Afërdita kalon në shenjën tuaj të kundërt më 29 gusht, shanset për një dashuri të qëndrueshme rriten, megjithëse me sundimtarin tuaj Mars që shkon në fund të tabelës tuaj më 4 shtator, mund të ketë tension mes anëtarëve të familjes. Eklipsi Hënor më 17 shtator ndodh në zonën më shpirtërore të grafikut tuaj të lindjes dhe mund t'ju gjejë duke përjetuar ngjarje paranormale ose fenomene shqetësuese; përpiquni t'i përqafoni këto mistere në vend që të keni frikë prej tyre. Fokusi është kthyer në jetën tuaj të dashurisë ndërsa stinët ndryshojnë; Dielli kalon në shenjën tuaj të kundërt më 22 shtator, ashtu si Venusi kalon në zonën tuaj të pasionit. Megjithatë, eklipsi i fuqishëm diellor i 2 tetorit është gjithashtu në shenjën tuaj të kundërt dhe mund të sjellë dramë ose xhelozi intensive në një marrëdhënie. Çështjet mund të arrijnë në krye gjatë Hënës së Plotë të Dashit më 17 tetor, por qëndrimi i qetë është çelësi. Ka lajme më të lumtura në dashuri më 5 nëntor, kur sundimtari juaj Marsi shkon në zonën tuaj të takimeve dhe kënaqësive, duke e bërë këtë një nga periudhat më të mira të vitit për romancë. Megjithatë, ju do ta përfundoni vitin 2024 ashtu siç e keni filluar, me fokus në karrierën tuaj - veçanërisht gjatë Hënës së Re ambicioze në krye të tabelës suaj më 30 dhjetor, pikërisht në kohë për Vitin e Ri.

Horoskopi Demi 2024

2024 fillon një fillim aventuresk për ju, me Marsin që shkon në zonën tuaj të udhëtimit dhe eksplorimit më 4 janar. Kjo energji është shumë e mirë për udhëtime të të gjitha llojeve, por sjell një atmosferë të shqetësuar dhe të pamatur me të cilën nuk jeni gjithmonë rehat. Megjithatë, kur edhe Venusi kalon në këtë zonë të grafikut tuaj më 23 janar, dashuria dhe udhëtimi mund të përzihen në një mënyrë të paharrueshme! Ka një zhvendosje delikate të energjisë nga 20 janari, kur Plutoni vendoset pikërisht në krye të grafikut tuaj, ku do të qëndrojë për 9 muajt fillestarë përpara se të vendoset këtu për 19 vjet, më vonë në nëntor. Gjatë gjithë vitit, ju do të kërkoni kuptimin e reputacionit, punës ose profesionit tuaj. Eklipsi i parë Hënor i vitit më 25 mars ju kërkon të përqendroheni në rutinat tuaja të përditshme dhe mirëqenien tuaj; nëse po sakrifikoni shumë për të tjerët, kjo mund të bëhet e dukshme gjatë Eklipsit Diellor më 8 Prill. Megjithatë, një nga momentet më fuqizuese të vitit vjen më 20 prill, kur Jupiteri lidh Uranin në Demi, duke ju bekuar me një prekje vërtet magjike - kjo është një kohë kulmore për manifestim dhe për bashkë-krijimin e ndryshimeve të mëdha jetësore. Me një Hënë të Plotë në shenjën tuaj të kundërt vetëm disa ditë më vonë në 23 Prill, dhe me sundimtarin tuaj Venusi që kalon në Dem më 29 Prill, mos u habitni nëse një ndryshim i tillë i madh paraqet jetën tuaj të dashurisë. Maji është një muaj premtues për financat dhe vetëvlerësimin tuaj, me Hënën e Re të Demit më 7 maj duke vendosur një ton shumë pozitiv. Sundimtari juaj Venusi dhe planeti me bollëk Jupiter lëvizin në zonën tuaj të parave më 23 dhe 25 maj respektivisht, dhe një hënë e re këtu më 6 qershor tregon një mundësi për të rivendosur veten financiarisht. Vazhdoni të punoni me qëllimet tuaja financiare deri në korrik, veçanërisht me Marsin që do të drejtoheni në këtë zonë të tabelës suaj të lindjes më 20 korrik. Gushti dhe shtatori sjellin romancën në ballë të mendjes suaj, me Venusin që shkon në zonën tuaj të takimit më 4 gusht dhe një hënë të re të lavdishme atje më 5 shtator - një kohë e mrekullueshme për të gjetur dashuri të re, me Venusin që po kalon në zonën tuaj të dashurisë në shtator. 22. Sidoqoftë, eklipsi hënor i 17 shtatorit mund të nxjerrë në pah vetminë në jetën tuaj ose nevojën për t'u përkitur. Përdorni energjitë e Eklipsit Diellor më 2 tetor për të ndihmuar në përmirësimin e mirëqenies tuaj emocionale dhe vetëvlerësimit tuaj. Më 3 nëntor, Marsi zhytet në fund të grafikut tuaj dhe e kalon fokusin në rrënjët tuaja dhe jetën tuaj familjare. Një Hënë e Plotë emocionale e Demit më 15 nëntor është një kohë e mirë për të përpunuar çdo pakënaqësi ose traumë të vazhdueshme, kështu që shfrytëzoni sa më shumë potencialin e tij katartik. Kini kujdes të mos e teproni gjatë sezonit festiv, pasi Afërdita në krye të grafikut tuaj më 6 dhjetor është e fiksuar pas statusit dhe Hëna e Plotë në zonën tuaj të parave më 15 dhjetor nxjerr në pah një problem të mundshëm me buxhetin tuaj. Megjithatë, ju e përfundoni vitin 2024 me të njëjtin shënim aventuresk me të cilin filluat, me mirësjellje të një Hëne të Re emocionuese dhe aventureske në zonën tuaj të udhëtimit më 30 dhjetor, pikërisht në kohë për vitin e ri; kënaquni!

Horoskopi Binjakësh 2024

2024-a fillon mirë me një dhuratë për Vitin e Ri nga planeti juaj sundues, Mërkuri, i cili kthehet direkt në ditën e Vitit të Ri në shenjën tuaj të kundërt, duke lehtësuar ndjeshëm problemet e komunikimit në jetën tuaj të dashurisë. Më vonë gjatë muajit, Plutoni që ndryshon lojën, kalon në zonën e besimit tuaj për 9 muaj, përpara se të vendoset këtu përsëri - për 19 vjet! - ne nentor. Ky është një ndikim shumë gradual dhe delikat, por kërkoni ndryshime në etikën, moralin, filozofinë e jetës dhe besimet shpirtërore, nëse ka, gjatë këtij viti. Ju po mësoni dhe po rriteni në këto fusha. Lëvizjet tuaja të para të prekshme për këtë mund të vijnë rreth datës 12 shkurt, kur edhe Marsi të zhvendoset në këtë zonë të grafikut tuaj, duke ju nxitur të mbani një qëndrim për atë që besoni. Më vonë në shkurt, më 22 shkurt, sundimtari juaj Mërkuri shkon në majë e grafikut tuaj, duke theksuar ambiciet tuaja dhe vendosmërinë tuaj për t'u fokusuar në karrierën tuaj. Një Hënë e Re në krye të grafikut tuaj më 10 mars shton eksitimin, ashtu si ardhja e Marsit këtu në 22 Mars - kjo është padyshim një kohë e vitit për të ëndërruar të mëdha! Eklipsi i parë Hënor i vitit 2024 ndodh në zonën tuaj të takimeve dhe argëtimit, duke ndikuar në jetën tuaj të dashurisë, por kjo është gjithashtu një thirrje zgjimi për të zbuluar talentet tuaja të fshehura krijuese. Eklipsi i tij diellor binjak më 8 prill ndodh në zonën tuaj sociale, ndaj mos u habitni nëse ka ndonjë dramë që lidhet me një miqësi. Kjo është veçanërisht e mundshme sepse Mërkuri kthehet në retrogradë më 1 prill në zonën tuaj të miqësisë; nga atëherë deri më 25 prill, ka shumë të ngjarë që keqkuptimet. Maji duket si një muaj më pozitiv, pasi data 23 është një ditë e spikatur për ju këtë vit. Një Hënë e Plotë e lavdishme shkëlqen nga shenja juaj e kundërt dhe në të njëjtën ditë, Venusi kalon te Binjakët - prisni romancë, trëndafila dhe të gjitha llojet e kënaqësive të dashura. Vetëm dy ditë më vonë, Jupiteri me fat mbërrin te Binjakët. Për vitin e ardhshëm, ky planet i mahnitshëm i bollëkut dhe fatit të mirë do t'ju mbushë me bekime, ndaj mësoni se si t'i përdorni energjitë e tij në maksimum! Ka një rritje të mëtejshme të energjisë në 20 korrik, kur Marsi hyn në Binjakët, duke inkurajuar veprime të guximshme në të gjitha frontet. Mërkuri retrogradë godet sërish midis 4 dhe 28 gushtit, duke ndikuar veçanërisht në jetën tuaj familjare dhe marrëveshjet shtëpiake. Megjithatë, është Eklipsi Hënor pikërisht në krye të tabelës suaj të lindjes më 17 shtator që sjell një nga tronditjet më të mëdha të vitit, ndoshta të lidhur me karrierën tuaj. Qëndroni atje, sepse eklipsi diellor i 2 tetorit shfaq talentet tuaja të fshehura dhe ju jep një rrugëdalje. Periudha e fundit retrograde e Mërkurit e vitit midis 25 nëntorit dhe 15 dhjetorit ndodh në shenjën tuaj të kundërt, kështu që kujdesuni me marrëdhëniet gjatë kësaj periudhe. Megjithatë, nuk janë të gjitha lajmet e këqija - gjatë kësaj kohe, Hëna e Re në shenjën tuaj të kundërt më 1 dhjetor dhe Hëna e Plotë te Binjakët më 15 dhjetor, të dyja premtojnë shumë për romancën ndërsa viti zbehet.

Pasuria e Kancerit 2024

2024 fillon me një zhurmë për jetën tuaj të dashurisë, veçanërisht në 4 janar, kur planeti pasioni Mars kalon në shenjën tuaj të kundërt. Kjo pasohet me shpejtësi nga një hënë e re në shenjën tuaj të kundërt më 11 janar, dhe më pas ardhja e Venusit këtu më 23 janar, duke e bërë këtë një muaj të rëndësishëm për marrëdhëniet. Megjithatë, ardhja e Plutonit në zonën tuaj të pasionit më 20 janar shënon fillimin e një periudhe 9-mujore kur do të shtyni kufijtë e kontrollit në marrëdhënien tuaj përpara se Plutoni të vendoset këtu për plot 19 vjet në nëntor. Marrëdhëniet tuaja po zhvendosen në një territor të ri. Më 25 mars, një eklips hënor në fund të grafikut tuaj ju bën disa pyetje të vështira për të kaluarën tuaj, rrënjët tuaja dhe lidhjet tuaja familjare. Eklipsi i Diellit binjak më 8 Prill godet majën e grafikut tuaj dhe sjell tronditje dhe surpriza në karrierën ose jetën tuaj publike. Me Merkurin gjithashtu retrogradë atje në këtë kohë, imazhi juaj publik do të ketë nevojë për trajtim të kujdesshëm. Ndryshimi i shenjës së Jupiterit më 25 maj është një bekim i madh për shëndetin tuaj mendor. Për dymbëdhjetë muajt në vijim, do të keni mundësinë të trajtoni traumat, frikën ose fobitë e vazhdueshme, ndaj mos hezitoni të kërkoni ndihmë profesionale kur është e nevojshme. Hëna e Plotë në shenjën tuaj të kundërt më 21 qershor shënon një moment të rëndësishëm në jetën tuaj të dashurisë këtë vit, ashtu si Hëna e Re e Gaforres më 5 korrik, që është mini-viti juaj i ri personal. Lajmet financiare fillojnë të përmirësohen gjithashtu gjatë korrikut dhe gushtit, veçanërisht rreth Hënës së Re në zonën tuaj të parave më 4 gusht. Por jeta me të vërtetë merr ritmin më 4 shtator kur Marsi mbërrin në Gaforre, duke rritur dëshirën tuaj, vetëbesimin tuaj, pasionin tuaj dhe ambiciet tuaja. Nga ajo kohë deri më 3 nëntor, përqendrohuni të ecni përpara në të gjitha fushat e jetës suaj, sepse vullneti dhe vendosmëria juaj do të jenë të jashtëzakonshme. Megjithatë, kini kujdes për disa shpërqendrime të vështira gjatë Eklipsit Hënor më 17 shtator - dhe kontrolloni dy herë planet e udhëtimit gjatë kësaj kohe, pasi diçka është e fshehur nga ju. Eklipsi Diellor në fund të grafikut tuaj më 2 tetor trondit dinamikën tuaj të familjes dhe/ose mjedisin tuaj të shtëpisë. Kjo mund të duket si një periudhë shumë e pasigurt dhe e paqëndrueshme, por lajme më të mira vijnë me Hënën e Re më 1 nëntor - nëse jeni të gatshëm të shfrytëzoni një shans, mundësitë do të hapen para jush. 2024 përfundon me një notë romantike për ju, me Venusin që kalon në shenjën tuaj të kundërt më 11 nëntor në kohë për një sezon festiv shumë të ëmbël dhe sentimental. Hëna e re në shenjën tuaj të kundërt më 30 dhjetor është një moment shumë premtues për takime dhe marrëdhënie të reja - ose për të rizbuluar magjinë në partneritetin tuaj ekzistues.

Horoskopi Leo 2024

Ky ka të ngjarë të jetë një vit mësimi për ju, veçanërisht gjatë periudhave të eklipsit ku theksohen mençuria, edukimi dhe idetë. Megjithatë, ndryshimi i vazhdueshëm i shenjave të Plutonit gjithashtu e shënon këtë si një vit kur do të filloni të mësoni më shumë se si ndërveproni me të tjerët, veçanërisht në dashuri. 2024 fillon me një notë shumë pozitive me Merkurin që kthehet drejtpërdrejt në ditën e Vitit të Ri, në zonën tuaj të gëzimit - kjo ju vendos për një argëtim në javët e para. Megjithatë, kur Plutoni kalon në shenjën tuaj të kundërt më 20 janar për 9 muaj, ju mund të filloni të luftoni me çështjet e varësisë kundrejt pavarësisë në dashuri. Kur Plutoni të vendoset këtu për plot 19 vjet në nëntor 2024, do të keni shumë për të mësuar. Për momentin, megjithatë, fokusi i hershëm është te romanca, me një Hënë të Plotë të Luanit më 25 janar dhe një Hënë të Re në shenjën tuaj të kundërt më 9 shkurt. Marsi dhe Venusi të dy shkojnë në shenjën tuaj të kundërt në 13 dhe 16 shkurt respektivisht, duke rritur pasionin dhe dëshirën, por duke rritur gjithashtu zemërimin dhe xhelozinë. Eklipsi Hënor më 25 mars mund të sjellë dramë rreth udhëtimit ose arsimit, me diçka të fshehur që del në dritë. Me Merkurin që kthehet në retrogradë në zonën tuaj të udhëtimit më 1 prill, detajet kanë rëndësi nëse po planifikoni një udhëtim. Eklipsi i Diellit binjak më 8 Prill sjell çështjet rreth moralit dhe etikës në ballë të mendjes tuaj; mund t'ju duhet të pyesni veten nëse fakti që ju mund të bëni diçka do të thotë që ju duhet. Kur Jupiteri lidh Uranin në krye të grafikut tuaj më 20 prill, mundësitë e karrierës ose të biznesit rriten në qiell, por do t'ju duhet të veproni me vendosmëri dhe shpejt për të përfituar nga kjo. Shfrytëzojeni sa më shumë këtë energji rreth Hënës së Re në zonën tuaj të karrierës më 7 maj - dhe patjetër veproni përpara se Jupiteri të largohet nga maja e grafikut tuaj më 25 maj. Sezoni i Luanit në korrik sheh Merkurin, Venusin dhe sundimtarin tuaj, Diellin, të gjithë të arrijnë te Luani, duke rritur sharmin, besimin dhe karizmën tuaj. Hëna e re e Luanit më 4 gusht është një ditë me shkronjë të kuqe për ju - por kini kujdes, sepse të nesërmen, Mërkuri kthehet në retrogradë në zonën tuaj të parave dhe vlerave, dhe më 14 gusht, planeti që mendon lëviz prapa në Luan, kështu që ju mund të duhet të rimendosh, të ripërpunosh, të ribësh. Megjithatë, një Hënë e Plotë e lavdishme shkëlqen nga shenja juaj e kundërt më 19 gusht, duke rritur romancën - por Eklipsi Hënor në zonën tuaj të pasionit më 17 shtator do të ketë vërtet nevojë për trajtim shumë të kujdesshëm. Eklipsi Diellor më 2 tetor ndodh në zonën tuaj të komunikimit, ndaj kini kujdes që fjalët tuaja të mos errësohen apo shtrembërohen në dëmin tuaj. Ndërsa viti 2024 zbehet, energjia juaj në fakt rritet, falë mirësjelljes së Marsit që mbërrin në Luan më 3 nëntor. Ka një Hënë të Plotë festive në krye të grafikut tuaj edhe më 15 nëntor, me fat të mirë në punë. Është një fund romantik i vitit pasi Afërdita kalon në shenjën tuaj të kundërt më 6 dhjetor - por Hëna e Re më 30 dhjetor ju kërkon të vendosni mirëqenien tuaj mendore, fizike dhe tërësore si prioritet kryesor për vitin 2025.

Horoskopi Virgjëresha 2024

Viti 2024 është caktuar të jetë një vit në të cilin do t'ju duhet të rimendoni zakonet tuaja të përditshme dhe mënyrën se si i qaseni përgjegjësive tuaja dhe ngarkesës së përditshme të punës. Ndërsa Plutoni ndryshon shenjat dhe më në fund vendoset për mirë në këtë fushë të grafikut tuaj, ju gradualisht do të zbuloni nevojën për të transformuar qëllimet tuaja të mirëqenies dhe për të marrë një pamje më holistike të jetës tuaj. Përpara se Plutoni të ndryshojë shenjat më 20 janar, megjithatë, viti fillon me një fillim të zhurmshëm dhe argëtues për ju, me Marsin që do të zhvendoset në zonën tuaj të gëzimit më 4 janar dhe një Hënë e Re gjithashtu atje më 11 janar. Megjithatë, gjatë muajit shkurt, është shëndeti dhe mirëqenia juaj në fokus, pasi Plutoni vendoset. Hëna e Re më 9 shkurt është një mundësi e hershme për të ndryshuar rutinat tuaja dhe sapo Marsi të zhvendoset në këtë zonë të tabelës tuaj më 12 shkurt, ju do fitoni patjetër motivim për të rregulluar stilin tuaj të jetesës. Hëna e plotë e Virgjëreshës më 24 shkurt është një kohë e mirë për të parë marrëdhëniet tuaja më të afërta - a po jepni vërtet sa më shumë që mundeni? Hëna e Re në shenjën tuaj të kundërt më 10 mars është një shans për ta adresuar këtë, siç është ardhja e Venusit në shenjën tuaj të kundërt ditën tjetër, e ndjekur nga Marsi më 22 Mars. Shikoni Eklipsin Hënor më 25 mars dhe Eklipsin e tij binjak Diellor më 8 Prill për disa tronditje rreth financave tuaja. Në veçanti, borxhet mund të duhet të shlyhen, por kini parasysh se kjo mund të ketë të bëjë me borxhet emocionale, si dhe ato monetare. Ka lajme më të mira në maj kur Jupiteri arrin në krye të tabelës tuaj më 25 maj për një qëndrim një vjeçar që ju sjell fat të madh në punë dhe karrierë. Me sundimtarin tuaj Mërkuri gjithashtu duke lëvizur në krye të grafikut tuaj më 3 qershor dhe një hënë të re atje më 6 qershor, kjo është një periudhë ambicioze për ju. Ambiciet rriten edhe gjatë korrikut, veçanërisht rreth datës 20 kur Marsi kalon në zonën tuaj të karrierës dhe datës 25 kur Mërkuri në Virgjëreshë rrit aftësitë tuaja dhe stilin tuaj të komunikimit. Megjithatë, kini kujdes për një retrogradë të ndërlikuar të Mërkurit fillimisht te Virgjëresha, më 4 gusht, më pas duke lëvizur prapa në zonën më të fshehtë të grafikut tuaj deri më 28 gusht. Sekretet, gënjeshtrat dhe dezinformatat do të jenë të pjekura. Hëna e Re e Virgjëreshës më 2 shtator do t'ju ndihmojë të ktheheni në rrugën e duhur. Megjithatë, jeta juaj e dashurisë dhe vlerat tuaja mund të tronditen nga eklipsi hënor në shenjën tuaj të kundërt më 17 shtator dhe eklipsi diellor më 2 tetor. Kaloni kohë të fokusuar në familjen tuaj ndërsa viti 2024 po i afrohet fundit. Mërkuri retrogradë në zonën tuaj familjare midis 25 nëntorit dhe 15 dhjetorit mund të jetë problematik për ju - por një hënë e re e guximshme në zonën tuaj të gëzimit më 30 dhjetor do të thotë që keni shumë për të pritur në 2025.

Horoskopi Peshorja 2024

2024 është një vit i rëndësishëm për jetën tuaj të dashurisë, me Eklipse që ndikojnë drejtpërdrejt në këtë zonë të grafikut tuaj të lindjes. Me Plutonin që do të vendoset për një qëndrim 19-vjeçar në zonën tuaj të krijimtarisë dhe gëzimit, do të filloni gjithashtu të përjetoni ndryshime të thella në kërkimin tuaj për lumturinë. Viti fillon me një fillim të mbushur me aksione, me Marsin që lëviz në fund të grafikut tuaj - zona juaj e brendshme dhe familjare - më 4 janar. Me mbërritjen e Venusit këtu në fund të janarit, kjo është një periudhë kur mund të bëni përparim të madh me çështjet e brendshme, si rinovimi ose zhvendosja e shtëpisë, por kini kujdes për një mbiagresion në dinamikën e familjes. Pas mbërritjes së Plutonit në zonën tuaj të krijimtarisë më 20 janar, një hënë e re këtu më 9 shkurt mund të jetë sinjali juaj i parë për diçka ndryshe. Kërkoni mënyra të reja për të mbushur jetën tuaj me argëtim dhe gëzim - thuani po Universit! Me Marsin dhe Venusin që të dy lëvizin në këtë zonë, përkatësisht në 13 dhe 16 shkurt, skena është vendosur për shumë përvoja interesante në fillim të vitit. Sidoqoftë, përgatituni për një zgjim të vrazhdë rreth kohës së eklipsit hënor në Peshorja më 25 mars. Së bashku me Eklipsin Diellor binjak në shenjën tuaj të kundërt më 8 Prill, mund të prisni dramë në jetën tuaj të dashurisë, me diçka të fshehur që del në dritë. Çështjet nuk ndihmohen nga fakti që Mërkuri është retrogradë në shenjën tuaj të kundërt midis 1 dhe 25 prillit - fjalët tuaja mund të keqkuptohen, qëllimisht ose jo. Pluhuri do të qetësohet në 29 dhe 30 Prill, kur Afërdita do të zhvendoset në zonën tuaj të pasionit dhe Marsi do të zhvendoset përkatësisht në zonën tuaj të dashurisë - dhe një hënë e re në zonën tuaj të pasionit më 7 maj është një fillim i ri pozitiv. Ka gjithashtu një frymë ajri të pastër kur Jupiteri kalon në zonën tuaj të aventurës më 25 maj për një qëndrim njëvjeçar - kjo është koha e përkryer për të planifikuar disa udhëtime që të ndryshojnë jetën. Gjatë qershorit dhe korrikut, ambiciet janë të larta në grafikun tuaj, veçanërisht rreth Hënës së Re në krye të grafikut tuaj më 5 korrik. Megjithatë, dy Hëna të Plota emocionale ndodhin në zonën tuaj familjare më 21 qershor dhe 21 korrik - kështu që mund të keni vështirësi me ekuilibrin punë-jetë; këtu mund të nevojiten sakrifica. Shtatori e sheh Marsin të lëvizë në krye të grafikut tuaj, duke rritur suksesin dhe fuqinë tuaj në punë - por më 17 shtator një eklips i fuqishëm Hënor në zonën tuaj të përditshme të punës mund të krijojë probleme me kolegët. Kjo pasohet nga Eklipsi Diellor në Peshorja më 2 tetor, i cili trondit ndjenjën tuaj të identitetit dhe mund të lidhet edhe me karrierën tuaj. Shikoni Hënën e Plotë të Dashit më 17 tetor për një shans për të rimenduar se kush jeni. Pavarësisht këtyre emocioneve të vështira, viti 2024 përfundon me një notë shumë pozitive për ju. Hëna e re në zonën tuaj të parave më 1 nëntor është e shëndetshme për financat tuaja dhe me Afërditën që kalon në zonën tuaj të takimeve më 6 dhjetor, periudha festive duket se do të jetë e mbushur me romancë. Më në fund, më 30 dhjetor, një hënë e re në fund të grafikut tuaj ju jep një shans për të rikrijuar veten, pavarësisht se cila ka qenë e kaluara juaj.

Horoskopi Akrep 2024

Gjatë vitit 2024, ju do të ndryshoni gradualisht dhe në mënyrë delikate mënyrën se si i qaseni strukturave në jetën tuaj dhe dinamikës familjare. Kjo do të bëhet e dukshme fillimisht kur Plutoni, planeti juaj në pushtet, të vizitojë për një tranzit 9-mujor në fund të grafikut tuaj më 20 janar. Në kohën kur Plutoni të vendoset atje për plot 19 vjet, në nëntor 2024, do të keni ndjerë fillimet e një ndryshimi të madh. Një Hënë e Re në fund të grafikut tuaj më 9 shkurt do t'ju ndihmojë me këtë, dhe kur Marsi, planeti juaj historik në pushtet, të zhvendoset në fund të grafikut tuaj më 13 shkurt, ju do të keni motivimin për të sjellë ndryshim të vërtetë. Marsi ofron shumë argëtim dhe gëzim në jetën tuaj të dashurisë, me një hënë të re në zonën tuaj të takimeve më 10 mars, e ndjekur nga Venusi që lëviz në atë zonë më 11. Më 22 mars, Marsi mbërrin këtu, duke rritur ndjeshëm kërkimin tuaj për kënaqësi. Megjithatë, një Eklips Hënor në pjesën më psikike dhe më të fshehtë të grafikut tuaj më 25 mars sjell informacione të fshehura në dritë dhe mund t'ju tronditë dhe befasojë. Eklipsi i tij diellor binjak më 8 prill nxjerr në pah stresin tuaj emocional dhe fizik, ndaj kujdesuni mirë për mirëqenien tuaj në këtë kohë. Më 20 prill, Jupiteri dhe Urani bashkohen në shenjën tuaj të kundërt duke sjellë një rritje spektakolare energjie, vitaliteti dhe gëzimi në jetën tuaj të dashurisë, pak përpara Hënës së Plotë të Akrepit më 23 Prill. Me një hënë të re në zonën tuaj të dashurisë më 7 maj gjithashtu, kjo periudhë ka të ngjarë të jetë shumë e paharrueshme në romancë. Ka më shumë lajme të mira më vonë në maj, kur Jupiteri të zhvendoset në zonën tuaj të pasionit për një tranzit njëvjeçar më 25 maj. Ky është një bekim për jetën tuaj intime dhe gjithashtu rrit zgjuarsinë tuaj financiare dhe fatin e mirë - çfarë nuk duhet të doni? Gjatë korrikut, fokusi kalon në karrierën tuaj, me Merkurin dhe Venusin që lëvizin në krye të grafikut tuaj më 2 dhe 11 korrik respektivisht. Hëna e Re spektakolare këtu në zonën e ambicieve tuaja më 4 gusht është një ditë e kuqe për ju, por Hëna e Plotë në zonën tuaj familjare më 19 gusht sugjeron që mund t'ju duhet të bëni sakrifica familjare për karrierën tuaj. Tema e sakrificës vazhdon përmes eklipsit hënor në zonën tuaj të rrezikut më 17 shtator dhe eklipsit të tij diellor binjak në zonën tuaj të sakrificës më 2 tetor. Ekziston një ndjenjë këtu se përparimi i vërtetë është i mundur, por ai do të vijë me një kosto personale. Shikoni Hënën e Re të Akrepit më 1 nëntor për një shpërthim pozitiviteti. Kur Marsi të lëvizë në krye të tabelës suaj dy ditë më vonë në datën 3, ambiciet tuaja do të rriten edhe një herë - dhe Hëna e Plotë në shenjën tuaj të kundërt më 15 nëntor nxjerr në pah gëzimin edhe në jetën tuaj të dashurisë. Kujdesuni të mos kënaqeni me shpenzime të tepërta emocionale gjatë periudhës festive, veçanërisht me Merkurin retrograd në zonën tuaj të parave nga 25 nëntori deri më 15 dhjetor. Megjithatë, të gjitha shenjat tregojnë për një fillim pozitiv dhe të ngarkuar të 2025-ës, falë mirësjelljes së një biznesi si Hëna e Re më 30 dhjetor.

Horoskopi i Shigjetarit 2024

Viti 2024 do të jetë një periudhë e menduar për ju, pasi Plutoni ndryshon shenjën dhe vendoset për një rezidencë 19-vjeçare në zonën tuaj të studimit dhe komunikimit. Megjithatë, ka edhe shumë gëzim përpara, veçanërisht në jetën tuaj të dashurisë. Viti fillon me fluturim, me Merkurin që kthehet direkt te Shigjetari ditën e Vitit të Ri, duke ju lehtësuar ndjeshëm jetën e përditshme. Disa ditë më vonë, më 4 janar, Marsi kalon në zonën tuaj të parave duke ju inkurajuar të gjeni flukse të reja të ardhurash - një proces që shpresojmë se do të japë fryte gjatë Hënës së Re në zonën tuaj të parave më 11 janar. Plutoni e bën lëvizjen e tij fillimisht për një qëndrim 9-mujor më 20 janar (ai do të vendoset për një kohë të gjatë këtu më vonë në nëntor), dhe ju mund ta përdorni fillimisht mirë këtë energji duke filluar një kurs të ri studimi gjatë Hënës së Re në Zona e të menduarit më 9 shkurt. Mund të ketë ndonjë konflikt në ekuilibrin e punës dhe jetës tuaj midis Hënës së Plotë në krye të grafikut tuaj më 24 shkurt dhe Hënës së Re në fund të grafikut tuaj më 10 mars, kështu që përpiquni të gjeni një zgjidhje të zbatueshme. Eklipsi Hënor i 25 Marsit nxjerr në pah mashtrimin e mundshëm në një miqësi, por Eklipsi Diellor përkatës më 8 Prill sjell gëzim dhe lajme të papritura por të këndshme për fëmijët, jetën tuaj të dashurisë ose interesat tuaja krijuese. Në të vërtetë, sapo Marsi të zhvendoset në zonën tuaj të takimeve më 30 prill, pasioni i ri ka shumë të ngjarë. Maji vazhdon fokusin në jetën tuaj të dashurisë, me një Hënë të Plotë të lavdishme të Shigjetarit më 23 maj që sjell shumë për të festuar, jo më pak sepse në të njëjtën datë, Afërdita kalon në shenjën tuaj të kundërt. Vetëm dy ditë më vonë, Jupiteri i gëzuar kalon gjithashtu në zonën tuaj të dashurisë, për një qëndrim një vjeçar, duke sjellë magji, shpresë dhe pozitivitet në marrëdhëniet tuaja në shumë mënyra. Qershori, korriku, gushti dhe shtatori janë muaj të rëndësishëm për karrierën dhe jetën tuaj të punës, por do t'ju duhet të jeni të kujdesshëm për t'u ruajtur nga shpenzimet emocionale gjatë jo një, por dy Hënave të Plota në zonën tuaj të parave, më 21 qershor dhe 21 korrik. Më 25 korrik, Mërkuri kalon në krye të grafikut tuaj, duke ju ndihmuar të merrni vendime të shkëlqyera strategjike afatgjata - megjithatë, kur Mërkuri të kthehet në retrogradë këtu më 5 gusht, do t'ju duhet të shmangni humbjen e detajeve. Në kohën kur Hëna e Re do të shkëlqejë nga zona e ambicieve tuaja më 2 shtator, ju shpresojmë se do të keni krijuar një plan të ri për të ardhmen tuaj. Eklipsi hënor më 17 shtator bie në fund të grafikut tuaj, duke zbuluar informacione të fshehura për rrënjët ose familjen tuaj; Eklipsi Diellor përkatës më 2 Tetor ju nxit të kërkoni ngushëllim dhe rehati nga fisi juaj më i gjerë. Megjithatë, ndërsa sezoni i Shigjetarit fillon më 21 nëntor, do të filloni të ndiheni më të sigurt ndërsa viti 2024 zbehet. Hëna e re e bukur e Shigjetarit më 1 dhjetor premton shumë, dhe Hëna e Plotë në shenjën tuaj të kundërt më 15 dhjetor feston dashurinë. Kini kujdes me Mërkurin retrogradë në Shigjetar, megjithatë, midis 25 nëntorit dhe 15 dhjetorit.

Horoskopi i Bricjapit 2024

2024 është vendosur të jetë një vit shumë i rëndësishëm për karrierën, financat dhe pozicionin tuaj në jetë, ndaj mbajeni kapelen tuaj! Ju e filloni vitin në një stil ambicioz, me Marsin që lëviz në Bricjap më 4 janar dhe një Hënë të Re të lavdishme të Bricjapit më 11 janar - një mënyrë shumë biznesi për të filluar. Megjithatë, më 20 janar, Plutoni zhvendoset përsëri nga Bricjapi (ju përjetuat një pjesë të këtij ndryshimi më herët në 2023) dhe në zonën tuaj të parave, fillimisht për një qëndrim 9-mujor përpara se të vendoset këtu për plot 19 vjet në nëntor 2024. Gjatë gjithë kësaj periudhës do të ndjeni një përpjekje të fuqishme për të kontrolluar paratë tuaja si kurrë më parë, dhe një fokus intensiv në krijimin e bollëkut dhe pasurisë - por kjo mund të ketë një kosto për jetën tuaj personale. Ju mund të merrni një ndjenjë të hershme për këtë gjatë Hënës së Re në zonën tuaj të parave më 9 shkurt dhe kur Marsi të zhvendoset në zonën tuaj të parave disa ditë më vonë më 13. Ndoshta nuk do të ndodhë derisa Eklipsi Hënor më 25 mars të arrijë në krye të tabelës suaj, megjithatë, ju do të filloni të përjetoni ndryshime dhe përçarje në karrierën tuaj. Eklipsi Diellor përkatës më 8 Prill ndodh në zonën e familjes suaj, ndaj kini parasysh se mund të duhen bërë sakrifica për të ecur përpara në punë. Më 25 maj, Jupiteri kalon në zonën e punës së përditshme të grafikut tuaj për një tranzit njëvjeçar që do t'ju gjejë duke u fokusuar shumë më tepër në punën ekipore dhe në përmirësimin e marrëdhënieve me kolegët tuaj; ky tranzit i bukur është gjithashtu i shkëlqyer për shëndetin tuaj mendor dhe për të përballuar më mirë stresin nga i cili vuani shpesh. Në dashuri, mund të prisni një ngritje pasioni dhe gëzimi kur Marsi kalon në zonën tuaj të kënaqësisë më 9 qershor dhe më 17 qershor kur Afërdita kalon në shenjën tuaj të kundërt. Këtë vit ju jeni të bekuar nga dy Hëna të Plota të Bricjapit, përkatësisht më 21 qershor dhe 21 korrik, të cilat të dyja sjellin shkak për festë - dhe hëna e re e bukur në zonën tuaj të dashurisë në mes të kësaj periudhe, më 5 korrik, sugjeron që dashuria është lartë në axhendën tuaj. Kur Marsi kalon në shenjën tuaj të kundërt më 4 shtator, ky është një tjetër tregues i pasionit të madh - por ndonjëherë edhe zemërimi, xhelozia dhe konkurrenca në dashuri. Duke qenë se eklipsi diellor i 2 tetorit është në zonën tuaj të karrierës, duke sjellë tronditje dhe surpriza, dhe Hëna e Plotë e 17 Tetorit ndodh në zonën tuaj familjare, kjo periudhë mund të tregojë gjithashtu trazira në ekuilibrin tuaj punë-jetë. Megjithatë, viti 2024 shkon drejt një mbylljeje shumë pozitive; ju mund të prisni të shijoni një nëntor të shoqërueshëm dhe miqësor, me një hënë të re në zonën tuaj sociale më 1 nëntor dhe Venusi do të zhvendoset në Bricjap më 11 nëntor. Një hënë e re shpirtërore më 1 dhjetor ju vendos në një humor të zhytur në mendime përpara periudhës festive, veçanërisht pasi Mërkuri është retrograde në zonën më shpirtërore të tabelës suaj midis 25 nëntorit dhe 15 dhjetorit - kaloni pak kohë duke menduar për besimin tuaj dhe zhvillimin tuaj shpirtëror . Më në fund, viti përfundon me një Hënë të Re të Bricjapit të ndritshëm, optimist dhe ambicioz më 30 dhjetor - duke siguruar që të shkoni në 2025 me gjithçka për të luajtur!

Horoskopi Ujori 2024

2024 është viti në të cilin planeti transformues Plutoni më në fund do të marrë një qëndrim afatgjatë në Ujori - fillimisht për 9 muaj, nga janari në shtator, dhe më pas përfundimisht për plot 19 vjet nga nëntori 2024. Pra, një ju i ri po shfaqet gradualisht. dhe sugjerimet për këtë do të jenë një temë kryesore gjatë gjithë vitit tuaj. Përndryshe, është një fillim mjaft introspektiv i vitit, me Marsin që lëviz në zonën më të fshehtë të grafikut tuaj të lindjes së lindjes më 4 janar dhe një Hënë e Re shpirtërore më 11 janar. Megjithatë, ju mund të merrni sugjerimet tuaja të para për një ju të ri gjatë Hënës së Plotë në shenjën tuaj të kundërt më 25 janar. Ky hënë emocional vjen përpara Merkurit, Marsit dhe Venusit që të gjithë të lëvizin në Ujor në 5, 13 dhe 16 shkurt respektivisht, dhe një Hënë të Re të fuqishme Ujori më 9 shkurt - kështu që gjatë shkurtit do t'ju duhet të balanconi me kujdes se kush jeni kundër asaj. pritet nga ju nga të tjerët. Marsi është një muaj i rëndësishëm për financat tuaja, me një hënë të re në zonën tuaj të parave më 10 mars, e ndjekur nga ardhja e Venusit luksoz këtu duke inkurajuar shpenzime të mëdha. Shikoni ardhjen e Marsit në zonën tuaj të parave më 22 mars për ndihmë me gjetjen e rrjedhave të reja të të ardhurave ose maksimizimin e financave tuaja. Eklipsi Hënor më 25 mars nxjerr në pah një krizë besimi ose besimi dhe ju mund ta gjeni veten duke hamendësuar së dyti atë që mendonit se dinit midis asaj kohe dhe Eklipsit Diellor përkatës më 8 Prill. Kjo nuk ndihmohet duke menduar se planeti Mërkuri është retrogradë në zonën tuaj të mendjes midis 1 dhe 25 prillit, por qartësia e mendimit do të kthehet gjatë Hënës së Plotë më 23 Prill në krye të grafikut tuaj. Më 25 maj, planeti i prosperitetit Jupiter kalon në zonën tuaj të rrezikut, duke ju inkurajuar të çliroheni nga zona juaj e rehatisë në mënyrë që të maksimizoni bollëkun tuaj. Kjo zonë e grafikut tuaj lidhet gjithashtu me argëtimin, gëzimin dhe dashurinë - kështu që me Jupiterin me fat tani këtu për një vit të plotë, ka shumë arsye për të buzëqeshur. Hëna e Re në zonën tuaj të gëzimit më 6 qershor do të jetë veçanërisht interesante. Planeti i pasionit Marsi shkon në zonën tuaj të gëzimit gjithashtu më 20 korrik dhe hëna e re në zonën tuaj të dashurisë më 4 gusht lë të kuptohet për një romancë të re madhore; Po këtë ditë Venusi kalon në zonën tuaj të pasionit, por edhe Mërkuri kthehet në retrogradë. Kini kujdes që të mos keqkuptoheni në dashuri, veçanërisht përpara Hënës së Plotë të Ujorit, thellësisht emocional, më 19 gusht. Mund të prisni disa tronditje dhe surpriza në financat tuaja rreth eklipsit hënor më 17 shtator, por një hënë e re në krye të grafikut tuaj më 1 nëntor siguron që të keni mjaft motivim për të ecur përpara në punë. Dhjetori duket shumë i dashur, me Venusin që kalon në Ujor më 6 dhjetor dhe një Hënë e Plotë e bukur ndriçon zonën tuaj të takimit më 15 dhjetor. Kjo periudhë festive mund të jetë magjike për jetën tuaj të dashurisë, por ju do ta përfundoni 2024-ën me një notë më shpirtërore dhe të menduar me një hënë të re në zonën tuaj shpirtërore më 30 dhjetor.

Peshqit 2024 Horoskop

2024 fillon me një notë miqësore dhe të ngjashme me biznesin për ju, me Merkurin që kthehet direkt në zonën tuaj të karrierës ditën e Vitit të Ri; Disa ditë më vonë Marsi kalon në zonën tuaj sociale, duke inkurajuar miqësi të reja përpara Hënës së Re shumë të shoqërueshme më 11 janar. Më 20 janar, Plutoni fillon një kalim 9-mujor përmes zonës më shpirtërore të grafikut tuaj të lindjes, përpara se të vendoset këtu për plot 19 vjet më vonë në nëntor 2024. Ky do të jetë një ndikim shumë gradual dhe delikat, por do të filloni ta vini re këtë vit që kërkimi juaj për zhvillim shpirtëror ndërron një ose tre shpejtësi. Parandjenjat e para për këtë mund të ndodhin rreth datës 13 shkurt, kur Marsi të zhvendoset në zonën tuaj shpirtërore. Është dashuria në mendjen tuaj gjatë Hënës së Plotë emocionale në shenjën tuaj të kundërt më 24 shkurt, megjithatë - dhe gjatë Hënës së Re të Peshqve më 10 Mars. Të nesërmen, Venusi i butë mbërrin te Peshqit, duke ju ndihmuar të mbani zemrën në mëngë - dhe më pas Marsi kalon te Peshqit gjithashtu më 22 Mars, duke rritur karizmën tuaj, dëshirën tuaj, motivimin dhe energjinë tuaj të përgjithshme. Megjithatë, një Eklips Hënor i fuqishëm më 25 mars ndodh në zonën tuaj të pasionit; kjo mund të sjellë xhelozi intensive në jetën tuaj të dashurisë dhe gjithashtu mund të ketë një efekt financiar - veçanërisht pasi Eklipsi Diellor përkatës më 8 Prill ndodh në zonën tuaj të parave. Efektet financiare të këtyre Eklipseve do të bëhen të qarta rreth datës 30 Prill kur Marsi të hyjë në zonën tuaj të parave dhe t'ju ndihmojë të rrisni të ardhurat tuaja. Më vonë, më 25 maj, planeti i prosperitetit Jupiter ndryshon shenjat dhe zhvendoset në fund të grafikut tuaj në zonën tuaj të shtëpisë dhe familjes - për dymbëdhjetë muajt në vijim, përqendrohuni në përmirësimet e shtëpisë dhe përpjekjet e përbashkëta të familjes për të rritur bollëkun tuaj. Me jo një, por dy Hëna të Plota që ndriçojnë zonën tuaj sociale, përkatësisht në 21 qershor dhe 21 korrik, puna me të tjerët do t'ju sjellë gjithashtu kënaqësi të madhe emocionale, si dhe prosperitet. Kujdesuni për disa probleme komunikimi kur Mërkuri kthehet në retrogradë në zonën tuaj të dashurisë më 5 gusht - edhe pse kjo do të ndihmohet nga fakti që Afërdita kalon në zonën tuaj të dashurisë në të njëjtën ditë, prandaj flisni nga zemra për rezultatet më të mira. Hëna e Re e bukur në zonën tuaj të dashurisë më 2 shtator shënon një pikë kthese, ashtu si ardhja e Marsit pasionant në zonën tuaj të gëzimit më 4 shtator. Sidoqoftë, eklipsi hënor në Peshqit më 17 shtator është vendosur të tronditë botën tuaj dhe ndjenjën tuaj të identitetit, kështu që mbajeni kapelen tuaj. Eklipsi Diellor më 2 tetor ndodh në zonën tuaj të pasionit, kështu që për marrëdhëniet tuaja, ky mund të jetë një moment për t'u shkëputur. 2024 përfundon në një notë ambicioze për ju. Marsi kalon në zonën tuaj të përditshme të punës më 3 nëntor, duke rritur konkurrencën tuaj dhe duke ju shtyrë të bëni ndryshime pozitive. Megjithatë, Mërkuri kthehet në retrogradë në krye të grafikut tuaj midis 25 nëntorit dhe 15 dhjetorit, ndaj kini kujdes që ambiciet tuaja të mos keqinterpretohen.

Shenjat e zodiakut

Interpretimi i sekretit të shenjës së zodiakut!

Përputhshmëria e dashurisë

Eja njohu shokun tënd të shpirtit!
Copyright @2020 | www.quhou123.com
horoscopes APP
Horoskopi Falas, Astrologjia - Zbuloni se çfarë kuptojnë 12 Shenjat e Zodiakut!
Go